Bokningsförfrågan

08 - 505 359 50
info@birdie.se
Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Kontakt

Golfresor

Varje resa som Birdie Golf Tours bokar är unik och vi skräddarsyr din resa precis som du vill ha den. Här hittar du våra resmål och hör av dig till oss om du behöver hjälp eller vill boka din resa!

Sortera efter kategori

  • Erbjudanden
  • Golf och storstad
  • Kombination
  • Lyxigt
  • Weekend

Gå direkt till:

Almenara

Almenara Golf Hotel & Spa

Almenara Golf Hotel och Spa i Andalusien är rymligt som en dröm. Hotellet ligger i det exklusiva Sotograndeområdet, mitt i Almenaras golfbana och bara 500 meter från Valderrama.

Pris från
7 295 kr inkl flyg

Hotell Arbella

Arabella Sheraton

Arabella Sheraton hade nyöppning i september 2013 och erbjuder nu ett kanonhotell i ny skepnad. Boendet ett exklusivt boende som uppfyller alla de förväntningar man kan tänka sig ha på en modern semesteranläggning. Hotellet har tre golfbanor som alla erbjuder sina gäster en unik upplevelse.

Pris från
10 295 kr inkl flyg

Belle Mare Plage

Belle Mare Plage

Belle Mare Plage på Mauritius är den anläggning på ön som har två egna golfbanor; Legend och Links. På denna anläggning har du allt du kan önska och om du någonsin tröttnar på utsikten över den turkosblå bukten, eller på den tropiska trädgården, finns det hur mycket som helst att göra på denna härliga anläggning.

Pris från
27 795 kr inkl flyg

toppbild

Black Mountain Golf Resort i Thailand

Black Mountain har allt du kan drömma om vad gäller en golfresort av världsklass. Inte bara är det så att den egna mästerskapsbanan är känd för att vara den bästa i Asien utan den är också den enda golfbana i Thailand som någonsin nämnts på Golf Digests top 100 banor utanför USA.

Pris från
13 895 kr inkl flyg

Carton House hotell

Carton House

Carton House ligger två mil väster om Dublin, från flygplatsen tar det bara en halvtimme med bil. Här finns två hyllade mästerskapsbanor, och sedan oktober 2006 ståtar Carton House med ett överdådigt hotell, funktionella utrymmen för möten och events, ett förnämligt spa och utmärkta sportfaciliteter.

Pris från
8 195 kr inkl flyg

castillo-topbild

Castillo Son Vida, Mallorca

Just nu ingår fri uppgradering till ett Classic Terrace rum och en middag i detta paket!
Detta är ett av våra mest populära hotell. Tre golfbanor finns på området och en shuttle tar er dit regelbundet.

Pris från
10 550 kr inkl flyg

Chateau des vigiers

Château des Vigiers

En golfresa till Chateau des Vigiers i Bordeaux, Frankrike är något utöver det vanliga. Här behöver man inte vara kung på golfbanan för att bo som en furste. Här kombinerar du golf bland vinodlingar med underbar gourmet mat.

Pris från
9 795 kr kr inkl flyg

Conrad Algarve

Conrad Algarve (Hilton resort)

Conrad Algarve är det ultimata lyxhotellet på Algarvekusten. Här finns alla tänkbara bekvämligheter för resenären som söker golf i kombination med det goda livet. Rummen är ljusa, rymliga och ger en känsla av avkoppling och flärd. Från hotellet är det bara några minuter med bil till alla de världsberömda golfbanorna i Vale do Lobo och Quinta do Lago.

Pris från
14 995 kr inkl flyg

Dolce Chantilly

Dolce Chantilly Golf Resort – Paris

En knapp halvtimme från centrala Paris, i ett område som är känt inte enbart för sina golfbanor utan även som ett ridsportcentrum, ligger Dolce Chantilly Golf Resort. Den egna 18-hålsbanan motsvarar de flestas förväntningar. För den verkliga entusiasten erbjuder hotellet speciella förmåner på intilliggande Golf de Chantilly, en av Frankrikes högst rankade banor, med 36 hål till spelarnas förfogande.

Pris från
8 495 kr kr inkl flyg

DONA FILIPA

Dona Filipa

För ett fulländat hotell på Algarvekusten är en egen golfbana ett måste! Dona Filipas egen bana är San Lorenzo, av tidningen Golf World rankad som en av Europas bästa banor. Själva hotellet har allt du kan begära av ett hotell i den här klassen: bekväma rum i klassisk stil, fantastisk restaurang, poolområde, gym, tennisbanor, barn- och juniorklubb

Pris från
14 295 kr inkl flyg