Bokningsförfrågan

08 - 505 359 50
info@birdie.se
Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Kontakt

Golfresor

Varje resa som Birdie Golf Tours bokar är unik och vi skräddarsyr din resa precis som du vill ha den. Här hittar du våra resmål och hör av dig till oss om du behöver hjälp eller vill boka din resa!

Almenara

Almenara Golf Hotel & Spa

Just nu! Bo 7 nätter betala för 6! Almenara Golf Hotel och Spa i Andalusien är rymligt som en dröm. Hotellet ligger i det exklusiva Sotograndeområdet.

Pris från
8 295 kr / weekend
inkl flyg

Läs mer
Hotell Arbella

Arabella Sheraton

Arabella Sheraton hade nyöppning i september 2013 och erbjuder nu ett kanonhotell i ny skepnad. Boendet ett exklusivt boende som uppfyller alla de förväntningar man kan tänka sig ha på en modern semesteranläggning. Hotellet har tre golfbanor som alla erbjuder sina gäster en unik upplevelse.

Pris från
10 295 kr / weekend
inkl flyg

Läs mer
Belle Mare Plage

Belle Mare Plage

Ett barn under 12 år bor gratis med två vuxna! Belle Mare Plage på Mauritius är den anläggning på ön som har två egna golfbanor; Legend och Links. På denna anläggning har du allt du kan önska och om du någonsin tröttnar på utsikten över den turkosblå bukten, eller på den tropiska trädgården, finns det hur mycket som helst att göra på denna härliga anläggning.

Pris från
26 250 kr / vecka
inkl flyg

Läs mer
toppbild

Black Mountain Golf Resort i Thailand

Black Mountain har allt du kan drömma om vad gäller en golfresort av världsklass. Inte bara är det så att den egna mästerskapsbanan är känd för att vara den bästa i Asien utan den är också den enda golfbana i Thailand som någonsin nämnts på Golf Digests top 100 banor utanför USA.

Pris från
18 995 kr / vecka
inkl flyg

Läs mer
Carton House hotell

Carton House

Carton House ligger två mil väster om Dublin, från flygplatsen tar det bara en halvtimme med bil. Här finns två hyllade mästerskapsbanor, och sedan oktober 2006 ståtar Carton House med ett överdådigt hotell, funktionella utrymmen för möten och events, ett förnämligt spa och utmärkta sportfaciliteter.

Pris från
8 195 kr / weekend
inkl flyg

Läs mer
castillo-topbild

Castillo Son Vida, Mallorca

Just nu! Boka 4 nätter betala för 3 vid incheckning söndag, utcheckning torsdag!Detta är ett av våra mest populära hotell med fint läge strax ovanför Palma. Tre golfbanor finns på området och en shuttle tar er dit regelbundet.

Pris från
10 595 kr / weekend
inkl flyg

Läs mer
Chateau des vigiers

Château des Vigiers

På Chateau des Vigiers kombinerar du golf bland vinodlingar med underbar gourmetmat.

Pris från
10 695 kr / weekend
inkl flyg

Läs mer
Conrad Algarve

Conrad Algarve (Hilton resort)

Conrad Algarve är det ultimata lyxhotellet på Algarvekusten. Här finns alla tänkbara bekvämligheter för resenären som söker golf i kombination med det goda livet. Rummen är ljusa, rymliga och ger en känsla av avkoppling och flärd. Från hotellet är det bara några minuter med bil till alla de världsberömda golfbanorna i Vale do Lobo och Quinta do Lago.

Pris från
14 995 kr / vecka
inkl flyg

Läs mer
lemuria-seychelles-pool-view-11

Constance Lemuria Golf Resort & Spa

På Lemuria Golf Resort & Spa hittar du Seychellernas enda 18 håls bana. Lemuria ligger på ön Praslin, den andra största av de 115 öarna. Här finner du enastående ständer, kristallklart vatten, lummig natur och unika djurarter.

Pris från
39 995 kr / 10 dagar
inkl flyg

Läs mer
Crowne Plaza, vilamoura, golfresor, algarve, portugal

Crowne Plaza Vilamoura

Crowne Plaza Vilamoura erbjuder den perfekta kombinationen av strand, avkoppling och samtidigt närhet till restauranger, nöjen och en uppsjö av utmärkta golfbanor. Här bor ni precis intill casinot med bara ett par minuters promenadväg till den ljuvliga marinan

Pris från
10 995 kr / vecka
inkl flyg

Läs mer