SpanienGolf- och träningsresa för tjejer till Spanien

Tjejer, kvinnor, ladies, damer och brudar!

Välkommen till en tjejvecka blandad med golfträning, spel och golffysik den 30 mars- 6 april 2019! 

Elin Emanuelson, fd tourspelare och PGA tränare,tillsammans med Maria Elisson Eklund, naprapat och certifierad TPI GolfFystränare, vill hjälpa dig att utveckla alla delar av spelet samt visa hur din fysiska kapacitet kan utveckla dig som golfspelare. 

Resan erbjuder både närspel- och svingträning samt golffysträning för golfspelare på alla nivåer. Du får även coachning för bättre spelstrategi ute på de två fantastiska banorna. Vår intention är att du tillsammans med oss ska få en inspirerande vecka och en riktigt bra start på golfsäsongen

Varmt välkommen till underbara El Rompido i Spanien! Denna anläggning ligger på ljusets kust, Costa de la Luz, mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal.

Hotel El Rompido är ett omtyckt hotell och ligger vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Här finns även en liten Spa avdelning  med inomhuspool och ett gym

Anläggningen har två 18-hålsbanor, North och South. Båda banorna erbjuder många vackra vyer och passar både låg- och höghandikapparen.

  • Elin Emanuelsson Golftränare
  • Maria Elisson Eklund Naprapat & certifierad TPI golffystränare

Golfbanor

El Rompido South

Den södra banan öppnade år 2003 och har i sin tur två niohålsslingor av olika karaktär både när det kommer till tekniska svårigheter och landskapet som sådant. Banan har generösa greener men vägen dit kan vara taktiskt utmanande. Även fast man ibland kan behöva tänka till innan respektive slag, så passar banan spelare på alla nivåer.

El Rompido North

Den norra banan är anläggningens framsida och har rankats som en av de bättre golfbanorna i Europa, designad av Alvaro Arana. Norra banan öppnade år 2006 och har karaktär av en rolig och något utmanande bana. Greenerna är inte lika stora som på Södra banan och kan därför även skapa en utmaning för spelarna med lägre handikapp, men underhållande för samtliga då den inte nödvändigtvis spelas så långt.

Hotell

El Rompido

Varmt välkommen till underbara El Rompido i Spanien! Denna anläggning ligger mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal, fjärran från Costa del Sols och Algarves stora turistområden. Sol, bad och golf i ett. Passa på att resa till värmen!

Information och bokning

Flyg

Direktflyg med Norweigan/SAS
30/3 Stockholm-Faro 13.50-17.20
6/4 Faro-Stockholm 12.10-17.35

I resan ingår

Flyg Stockholm-Faro t/r inkl skatter
Incheckat bagage max 20 kg
Golfbag på flyget max 20 kg
Transfer flygplats-hotell t/r
Del i dubbelrum, 7 nätter
Halvpension (ej dryck)
5 golfrundor (5 x 18 hål)
Golfvagn för spel 5 rundor
Bollar vid träning
Golfskola 5 dagar

Tillval

Tillägg enkelrum (debiteras om du reser ensam): 2 400 kr
Obs antalet enkelrum är begränsat

Antal platser

21

Sista anmälningsdag

14 januari 2019

info@birdie.se 08-505 359 50

Pris per person: 17 595 kr RESAN ÄR FULLBOKAD