St Andrews 25-28 april 2018

Det var här det började

Att spela golf på St Andrews är många golfentusiasters dröm och vi förstår varför. Om du bara ska åka utomlands för att spela golf en gång i livet är det klart att det är hit du ska åka - till golfens vagga! 


Golfbanor

St Andrews New Course

Den här banan kallas ”New Course” på anläggningen St Andrews, men är egentligen äldre än de flesta golfbanor runt om i världen. Banan öppnade för spel år 1895 eftersom den gamla banan hade blivit allt för populär. Till skillnad från den gamla banan är den nya något smalare och mer definierad, men i många fall är de väldigt lika. På vissa hål delar de fairways och på hål 3 och 15 är det en dubbelgreen. På många sätt känns den nya banan mer ”normal” och inte riktigt lika knixig som den gamla.

St Andrews Old Course

The Old Course är en av de absolut äldsta banorna i världen. Ryktet säger att det spelades golf här redan på 1100-talet. Sedan den började få konkurrens har den knappt varit rankad annat än topp tio i hela världen. Det är även här som The Open Championship har spelats vid flest tillfällen. Att spela på The Old Course är i många golfentusiasters ögon en dröm. När startern ropar ut ens namn på första tee ger en rysningar genom hela kroppen. Nerverna kickas igång inför det första utslaget på kanske

Reseförslag

Erbjudandet gäller resa 25-28 april 2018

Flyg

Flyg till Edinburgh med SAS

I resan ingår

Flyg till Edinburgh t/r inkl skatter
Transfer t/r flygplats
Golfbag på flyget
Transfer till golfbanorna
3 nätter boende i delat dubbelrum på Hoppity Guesthouse i st Andrew
2 warm upp sessions på golfrange med John Scott Scottish PGA Proffessional
26 april 1 x 18 hole St Andrews New Course, starttid fås vid bokningstillfället
27 april 1 x 18 hole St Andrews Old Course, starttid 10 .30

info@birdie.se 08-505 359 50

Pris från 21 195 kr per person (baserat på 4 personer)