Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

Saadiyat E

Förenade Arabemiraten

Dubai är ett resmål som lämpar sig perfekt för den svenska vintersäsongen. Läget på den arabiska halvöns sydostkust är helt idealiskt med gynnsamt klimat och smidig flygresa. De lyxiga hotellen och konstgjorda öarna har snart prytt omslagen på varenda globalt livsstilsmagasin. Abu Dhabi är den officiella huvudstaden i UAE och här är stämningen lite lugnare, vattnet lite klarare och stränderna lite vitare.

Kontakta Åsa Lundberg

info@birdie.se

08-505 359 50

Väderkalender

26°C Temp just nu
Dag 30°C Natt 24°C

Alla hotell i Förenade Arabemiraten

Dubai

Abu Dhabi

Om Förenade Arabemiraten

Dubai och Abu Dhabi är två av de sju Förenade Arabemiraten, och är båda resmål som lämpar sig perfekt för den svenska vintersäsongen. Läget på den arabiska halvöns sydostkust är helt idealiskt med gynnsamt klimat och smidig flygresa. De lyxiga hotellen och konstgjorda öarna har snart prytt omslagen på varenda globalt livsstilsmagasin. Ingen kommer att sakna sysselsättning på detta aktiva resmål. Njut av exemplariskt välskötta golfbanor i absolut världsklass, vattensporter, kamelridning, falktämjare, ökensafari, shopping, restauranger med ett minst sagt internationellt utbud eller en sightseeing i sjötaxi.

Abu Dhabi är den officiella huvudstaden i Förenade Arabemiraten och här är stämningen lite lugnare, vattnet lite klarare och stränderna lite vitare.

Kontakta oss för rekommendation av andra hotell i området. Birdie Golf Tours samarbetar med ett flertal anläggningar i Dubai och Abu Dhabi.

Alla golfbanor i Förenade Arabemiraten

Dubai

Abu Dhabi

4...