Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

The K Club

Irland

Irland ligger oss väldigt varmt om hjärtat, tack vare det enorma utbudet av bra golf, den grönskade naturen och den välkomnande irländska gästfriheten. Vi kan boka det mesta runtom hela ön, nedan finner ni ett urval av hotell och golf, kontakta oss för skräddarsydda paket.

Kontakta Åsa Lundberg

info@birdie.se

08-505 359 50

Väderkalender

7°C Temp just nu
Dag 8°C

Om Irland

På Irland varierar utbudet av banor och boende nästan i det oändliga. Allt ifrån charmiga små värdshus till exklusiva Country Clubs. Att bege sig till Den Gröna Ön blir lätt en god vana. Huruvida det är atmosfären på pubarna, den genuint vänliga lokalbefolkningen eller äktheten i kärleken till golfen som bidrar mest låter vi vara osagt. Man stormtrivs rätt och slätt.

På Irland har vi ett antal hotell omkring Dublin och det går också att välja att göra en rundresa anpassad efter önskemål. Vi hjälper er att lägga upp er resa och att hitta exakt de banor och hotell som passar er.

Dublin

Västra Irland

4...