Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

Meloneras

Kanarieöarna

Kanarieöarnas klimat är nästintill idealiskt. Läget i Atlanten håller temperaturen på för oss nordbor behagliga temperaturer. Många menar att världens bästa väder finns här. Det gör Kanarieöarna till ett självklart val för den som vill kombinera bad och sol med golfspel på bra banor – året om.

Kontakta Åsa Lundberg

info@birdie.se

08-505 359 50

Väderkalender

22°C Temp just nu
Dag 21°C Natt 18°C

Om Kanarieöarna

Vi har hittat några av de bästa hotellen på den kanariska arkipelagens klassiker: Gran Canaria och Teneriffa. Här finns de bästa banorna, här är det torrt och solsäkert oavsett årstid. 

Det finns mycket att se och göra vid sidan av golfen. Gran Canarias kilometerlånga stränder är magnifika, med ett stort utbud av vattensporter. På Teneriffa är cykling, vandring på vulkanen Teides bergssidor, vindsurfing och dykning populära sporter och aktiviteter. Vulkanerna har gett en unik havsbotten och undervattensvärlden är verkligen spektakulär. Delfinspaning från katamaran är också en fantastisk upplevelse.

Den som söker nattliv, underhållning och god mat och dryck kommer inte heller att bli besviken. På Kanarieöarna vet de hur man gör gästerna nöjda.

Boka din golfresa till Kanarieöarna med Birdie Golf Tours.

Alla golfbanor på Kanarieöarna

Teneriffa

Gran Canaria

4...