Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

MUPSLG1Dab14

Mauritius

Mauritius är ett av våra mest populära vinterresmål, men det går även ypperligt att resa hit under den svenska sommaren när priserna är lägre och turisterna färre.

Kontakta Åsa Lundberg

info@birdie.se

08-505 359 50

Väderkalender

25°C Temp just nu
Dag 28°C Natt 24°C

Bel Ombre

Le Morne

Belle Mare

Om Mauritius

Hur man än anstränger sig går det inte att beskriva Mauritius som något annat än ett exotiskt paradis. Närmare himlen än så här kommer vi knappast. Fridfullt sus och dus bland palmer på vidsträckta stränder. Leenden på alla läppar. Vänlighet i varje blick. Öns golfbanor håller mycket hög standard, vilket definitivt underlättar beslutet att lämna poolkanten för att ägna halva dagen åt mer fysiskt krävande aktiviteter.

Missa inte den botaniska trädgården Pamplemousse, huvudstaden Port Louis, vulkanerna Trou aux Cerfs och Grand Bassin, naturreservatet Domaine le Chasseur , ett besök till teodlingarna eller till ett romdestilleri och den charmigt förnäma staden Curpipe. Hela ön är faktiskt en enda stor sevärdhet i sig.

Köket är påtagligt Asien-, Afrika- och Europainfluerat kompletterat av raffinerat enkel inhemsk matlagningsglädje. Kryddigt, vackert och gott. Ungefär vad man har rätt att förvänta sig av kocken i Edens Lustgård. Boka din golfresa till Mauritius med Birdie Golf Tours och upplev paradiset på riktigt.

4...