Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

Hål

Portugal

Portugal är landet som har allt! Ett stort utbud av fantastiska golfbanor, lyxiga hotell, utsökta viner, trevliga människor, historiska skatter, ett levande kulturliv och inte minst de storslagna stränderna. Portugal har under lång tid varit ett av våra mest omtyckta golfresmål och med vår gedigna kunskap kan vi hjälpa er att hitta just era guldkorn för nästa golfresa.

Kontakta Åsa Lundberg

info@birdie.se

08-505 359 50

Väderkalender

18°C Temp just nu
Dag 24°C Natt 12°C

Algarve

Lissabon

Om Portugal

Det gynnsamma klimatet och ett trettiotal ypperliga banor har bidragit till att Algarvekusten blivit ett av våra absoluta favoritresmål. Vi tar oss gärna hit i februari, då vi i lugn och ro kan förbereda oss inför säsongen samtidigt som vi har många av de gemytliga restaurangerna nästan alldeles för oss själva. Vädergudarnas inställning till området är uppenbarligen positiv: tre tusen soltimmar om året i kombination med en ständigt närvarande mild smekning från Atlanten kan inte tolkas på något annat sätt. Badstränderna struntar vi i att berätta om, risken finns nämligen att du blir så förtjust att du blir kvar i sanden och missar din bokade starttid.

Algarve är i huvudsak uppbyggt kring golf-, sol- och badsemester. Men de små pittoreska gamla fiskebyarna är väl värda ett besök. Fisk och skaldjur är kustens specialitet. Avnjutes gärna med ackompanjemang av något förträffligt lokalt vin.

Området kring Lissabon bjuder vid sidan om golfen på bla världsarvet Sintra med sina palats, charmerande Cascais och Estoril med en känsla av traditionell lyx, och lite längre norrut den vilda Silverkusten med sina golfpärlor. Lissabon är också en av de mest dynamiska storstäder man kan besöka, kultur- och nöjeslivet är på topp. Vänta inte med att uppleva vår favorit, kontakta oss idag!

Alla golfbanor i Portugal

Algarve

Lissabon

4...