Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

Terass

Spanien

Golfresor till Spanien

Spanien är en av våra absoluta golffavoriter. Här finns allt från gemytliga mindre golfklubbar upp till några av världens toppbanor, allt kombinerat med ett svårslaget klimat året om, ljuvliga stränder, högklassiga viner och mat som man aldrig får nog av! Res med Birdie Golf Tours till våra utvalda destinationer längs kusterna på alla sidor av detta mångfacetterade land!

Kontakta Åsa Lundberg

info@birdie.se

08-505 359 50

Väderkalender

17°C Temp just nu
Dag 21°C Natt 10°C

Costa Blanca

Mallorca

Costa del la Luz

Costa Brava

Costa del Sol

Om Spanien

Den vidsträckta kustremsan, från Costa Brava i nordost till Costa del la Luz, i sydväst är hemtam mark för många nordbor. Många av golfbanorna är spelbara och i gott skick året runt och håller en nivå som inte lämnar något övrigt att önska. 

Vi hjälper er att hitta just er resa till våra utvalda golfanläggningar och hotell i Spanien. Kontakta oss för prisförslag, eller om ni vill att vi hjälper er att rekommendera ett bra upplägg för er golfresa. 

Costa Blanca

Mallorca

Costa del la Luz

Costa Brava

Costa del Sol

4...