Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

Leopard Creek

Sydafrika

Sydafrika är äventyrens och upplevelsernas land. Citypuls i Kapstaden och besök på vingårdar. Spel längs Garden Route, i Stellenbosh eller på Fancourt, en av världens attraktivaste golfanläggningar. Safari bland elefanter, lejon och noshörningar i den mäktiga Krügerparken. Vi skräddarsyr din din upplevelse precis såsom du önskar, dessa hotell är endast ett urval.

Kontakta Åsa Lundberg

info@birdie.se

08-505 359 50

Väderkalender

27°C Temp just nu
Dag 28°C Natt 17°C

Kapstaden

Garden Route

Om Sydafrika

Det finns få resmål som lämnar ett så starkt intryck som Sydafrika. Det är sprudlande, det är smakrikt, det är färgstarkt och inte minst otroligt vänligt och välkomnande! Här finns några av världens i särklass bästa golfbanor och hotellen håller enastående god standard, service är något som tas på största allvar. Längs med Garden Route hela vägen bort till sagolika Fancourt bjuds man på ett oerhört omväxlande och spektakulärt landskap med de mest sagolika vyer, blandat med charmerande städer och vingårdar av världsklass. Golfbanorna är slående vackra och här kan alla, från medelhandicapparen och livsnjutaren till den inbitna elitspelaren, hitta sin favorit. Att prisnivån på mat och dryck är behagligt låg gör ju inte saken sämre. Vi kan erbjuda boende och golf i hela detta fantastiska land och delar gärna med oss av våra egna tips. Vi hjälper er att ta fram ett upplägg som passar just er, ring oss på Birdie Golf Tours för att boka ert livs golfresa!

Kapstaden

Garden Route

Mpumalanga

4...