Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

Carya Residence Area

Turkiet

På den turkiska rivieran ligger Belek, en stad som på senare år blivit synonym med golf på turkiska. Inom en mycket liten radie ligger här hela sju utmärkta banor av varierad karaktär – seaside, park och skog. Här spelas golf året om, i en vänlig och gästfri miljö på banor med gott om plats.

Kontakta Håkan Engdal

info@birdie.se

08 - 505 359 50

Väderkalender

15°C Temp just nu
Dag 16°C Natt 14°C

Om Turkiet

På den turkiska rivieran ligger Belek, en stad som på senare år blivit synonym med golf på turkiska. Inom en mycket liten radie ligger här hela fjorton utmärkta banor av varierad karaktär – seaside, park och skog. Här spelas golf året om, i en vänlig och gästfri miljö på banor med gott om plats. Under höst, vinter och tidig vår inspireras spelet av det blå Medelhavet på ena sidan och de snöklädda Taurusbergen på den andra.

Sommarspelet kräver en rejäl vattenflaska i bagen, men i gengäld är det nära till svalkande bad. Belek har en lång härlig strand med grovkornig sand som inte följer med dig hem.

Alla golfbanor i Turkiet

Belek

4...