SpanienBirdieveckan Denia la Sella

Birdieveckan Denia la Sella

Välkommen att följa med på en skön golfvecka till La Sella i november månad då man gärna lämnar kylan bakom sig. Denia La Sella Golf & Spa Resort är en avslappnad anläggning i den norra delen av Costa Blanca. 


Hotell

La Sella Golf Resort & Spa

La Sella Golf Resort & Spa ligger vackert beläget intill naturskyddsområdet Montgó. Det är en komplett anläggning med 27 utmanande golfhål designade av självaste José María Olazábal.

Golfbanor

La Sella

La Sella har tre niohålsslingor som komponeras ihop för dagens 18-hålsrunda. Första slingan är Llebeig som på ett vackert sätt löper längs med naturreservatet Montgó. Den andra slingan är Gregal som är platt och har mer vatten i spel. De sista nio heter Mestral och ligger på högre höjd än de andra två slingorna och har därför en enastående utsikt över havet och bergen. Dessa hål har bredare fairways och större greener och uppskattas av spelare på alla nivåer. Alla 27 hålen är designade av José Maria Olazábal.

Birdieveckan till Denia la Sella, Spanien

Veckoresa med golf och trevligt sällskap!
Ni reser tillsammans som en grupp med en färdledare från Birdie Golf Tours. Tävlingar och gemensamma middagar erbjuds under veckan.

Området är ett av de mest natursköna i denna del av landet och ni bor precis nedanför det ståtliga berget Montgó. Närmsta staden är Denia, bara ett par kilometer från hotellet. Denia är känt för sitt fina utbud av restauranger med allt från lokala tapasbarer till en av Europas mest välrenommerade krogar med tre stjärnor i Guide Michelin.  

Hotellet ligger vackert beläget intill ett naturskyddsområde. Det är en komplett anläggning med 27 utmanande golfhål. Banan är designad av Jose Maria Olazabal, bjuder på trevlig golf för alla nivåer. Ni flyger direkt från Stockholm till Alicante och blir sedan hämtade för vidare färd till anläggningen, ca 1 timme från flygplatsen.

Välkommen med din bokning!

Flyg

Direktflyg med SAS Plus (premium economy)
Stockholm-Alicante
17/11 Stockholm-Alicante 14.30-18.30
24/11 Alicante-Stockholm 14.45-18.40
Incheckat bagage och golfbag ingår. Mat och dryck ombord ingår. Tillgång till lounge på Arlanda.

I resan ingår

Flyg Stockholm – Alicante inkl skatter
Incheckat bagage max 23 kg
Golfbag på flyget max 23 kg
Mat och dryck ombord
Transfer flygplats – hotell, t/r
Del i dubbelrum, 7 nätter
Frukost
5 middagar inkl 1/3 flaska vin
1 entré till Spa avdelningen
5 golfrundor inkl golfvagn

Tillval

Enkelrum: Tillägg 2 700 kr för 7 nätter, debiteras om du reser ensam

Antal platser: 18

Sista Anmälningsdag
1 September 2018

info@birdie.se 08-505 359 50

12 995 kr per person