Längtar du efter att banorna ska öppna? Smygstarta säsongen på lyxiga hotell Camiral och spela två av Spaniens bästa banor. Hotellet ligger mindre än en timme från metropolen Barcelona och i närheten av de fantastiska ständerna på Costa Brava. 


Hotell

Hotel Camiral – PGA Catalunya Resort

Lyxigt boende på nyöppnade Hotel Camiral. Spela två av Spaniens bästa golfbanor, Stadium Course och Tour Course som ligger granne med hotellet. Variationen mellan de två banorna gör detta till en perfekt golfresort. Bara 20 minuter ifrån hotellet ligger den trevliga staden Girona.

Golfbanor

PGA Catalunya Stadium Course

Stadium Course är designad av Neil Coles som haft stora framgångar i Ryder Cup, samt det spanska golfproffset Ángel Gallardo. Banan karaktäriseras av sina upphöjda utslagsplatser, höjdskillnader och många nedåtsluttande fairways. Hålen omringas av träd, sjöar och bunkrar och visar genomgående en spännande prägel. Banan har vid två tillfällen fått stå värd för Europatourtävlingen ”Spanish Open” och är välbesökt av såväl proffs som amatörer.

PGA Catalunya Tour Course

Tour Course är likt sin systerbana designad av Coles och Gallardo och har överlag en mer förlåtande natur. Dess första nio spelas i de pittoreska miljöerna bland träd och skog, medan de sista nio spelas kring anläggningens sjöar och hus.

Reseförslag

Vi skräddarsyr resor efter era önskemål, nedan följer ett förslag på reseupplägg. Priset kan variera beroende på datum och tillval. Bo på hotellet och få 15 % rabatt på boendet mellan 1/4 - 30/12.
Prisexemplet gäller för resa i september

Flyg

Flyg till Barcelona

I resan ingår

Flyg till Barcelona t/r inkl skatter
Golfbag på flyget
Hyrbil 3 dygn
3 nätter boende del i dubbelrum
Frukost
3 heldagsgreenfee på Stadium Course och Tour Course

info@birdie.se 08-505 359 50

Pris från 10 495 kr per person