TurkietGloria Serenity, Turkiet

Gloria är en golfresort, naturskönt belägen vid Medelhavets strand, strax utanför Belek. Anläggningen har 45 golfhål och tre femstjärniga hotell. Gloria har tre egna stränder, mycket generösa poolområden, spa, hamam, fitness center, tennis, basket, puttinggreen och de flesta vattenaktiviteter som vuxna och barn kan önska sig. Skäm bort dig på utmärkta Gloria Serenity, som är Gloria-familjens flaggskepp.


Hotell

Gloria Serenity

Skäm bort dig på utmärkta Gloria Serenity, som är Gloria-familjens flaggskepp. Lyxigt boende med 3 golfbanor på området. Rummen är stora och ljusa, modernt inredda med naturmaterial, alla rum med balkong.

Golfbanor

Gloria New

Den nya banan på Gloria är designad, likt Old Course, av fransmannen Michel Gayon. Nya banan är mer ondulerad än den gamla. På ett roligt sätt utmanar banan spelare på alla nivåer och ni kommer möta många minnesvärda hål. Flera tävlingar på seniortouren har arrangerats på den nya banan vilket också bekräftar dess mästerskapsskick.

Gloria Old

Parkbana med många pinjeträd som fint ramar in hålen, speciellt runt greenerna. Old karaktäriseras av just träden, medan New är något mer öppen men med fler vattenhinder. På flera av hålen går det inte ens att se någon annan fairway. År 1997 stod Old redo för spel och har moderniserats något under årens gång för att fortsätta vara en av dem bästa banorna i området. Man finner många återkommande gäster då det är en favorit bland många som fått möjligheten att spela den.

Reseförslag

Vi skräddarsyr resor efter era önskemål, nedan följer ett förslag på reseupplägg. Priset kan variera beroende på datum och tillval.
Nedanstående exempel gäller 12-19 maj.

Flyg

Flyg med Turkish via Istanbul till Antalya

I resan ingår

Flyg till Antalya t/r inkl skatter
Golfbag på flyget
transfer
7 nätter boende del i seaside dubbelrum
All inclusive
5 x 18 hole golf på Old Course och New Course

info@birdie.se 08-505 359 50

Pris från 13 750:- per person