SpanienLa Manga Club, Spanien

La Manga Club är en komplett träningsanläggning som satsar stort! De tre banorna och ett fint utbud av restauranger inom resorten gör resmålet mycket attraktivt. La Manga är värt att få upplevas av alla våra resenärer.


Hotell

Hotel Principe Felipe, La Manga Club

La Manga Club är en komplett träningsanläggning som satsar stort! Här finns tre golfbanor, tennisbanor, stora träningsområden och flera restauranger.

Golfbanor

La Manga - South Course

Den första banan på anläggningen är dess South Course som anlades 1971. Banan har gjorts om en hel del sen dess begynnelse men är fortfarande en av de bättre och mer utmanande banorna i Europa. Med dess par 73 är den 6127 m lång från gul och 5139 m från röd. Dess första nio karaktäriseras främst av att vara långa hål medan de sista nio kräver mer speltaktik för en bra score, dock uppfattas de flesta fairways som breda. En hel del vattenhinder finns längs med banan som gör den till en rolig utmaning.

La Manga - West Course

West Course karaktäriseras av sina höjdskillnader och är ett mellanting till anläggningens andra banor. Första nio kräver viss längd och precision med drivern för att undvika raviner. Passa på att njuta av vyerna på denna bana – de är spektakulära. Här finner ni en vacker pinjeskog längst med banan till skillnad från North Course som inringas av palmer. Banan är kuperad och på en varm dag rekommenderar vi golfbil.

La Manga - North Course

North Course par 71 mäter 5429 m från gul tee och 4964 m från röd. Banan är således något kortare än South Course men till skillnad är det smalare fairways och större greener. Ett flertal platåer kommer möta er vid greenen vilka definitivt prövar er puttförmåga. Denna bana kan uppfattas som tämligen lättspelad även om den har sina utmaningar. Banan är perfekt för medelgolfaren.

Reseförslag

Vi skräddarsyr resor efter era önskemål, nedan följer ett förslag på reseupplägg. Priset kan variera beroende på datum och tillval. Bo på hotellet innan 26/7 och få 10% rabatt på boende och en gratis natt.

Flyg

Flyg till Alicante

I resan ingår

Flyg till Alicante t/r inkl skatter
Golfbag på flyget
Hyrbil 7 dygn
7 nätter boende del i dubbelrum deluxe
Frukost
5 x 18 hole på North, South eller West Course

info@birdie.se 08-505 359 50

Pris från 13 995 kr per person