PortugalGolfskola med Elin och Maria - Fullbokad

Välkommen till en vecka blandad med golfträning,spel och golffysik.

Tourspelaren Elin Emanuelsson och Maria Elisson Eklund,naprapat och certifierad TPI Golffystränare, har arbetat länge tillsammans och vill dela med sig av erfarenheterna från touren samt visa hur din fysiska kapacitet kan utveckla dig som golfspelare. 

Ditt svingsätt baseras på hur din kropp fungerar och golffysik handlar om vilka fysiska förmågor din kropp har för att utföra en golfsving. Därför erbjuder resan både närspel och svingträning med Elin och golffysträning med Maria som arbetar med golfspelare på alla nivåer. Du får även coachning för bättre spelstrategi ute på de två fantastiska banorna. Vi kommer att spela både på Camporeal samt Royal Obidos.

Vår intention är att du ska få en inspirerande vecka och en riktigt bra start på golfsäsongen 2018.

Vi bor på det femstjärniga hotellet Dolce Camporeal som ligger strax norr om Lissabon. Golfbanan, signerad Donald Steel, böljar sig genom det ondulerade landskapets grönska. Anläggningen erbjuder goda träningsmöjligheter med närspelsområde, bunkrar, putting green och drivingrange. Rummen är vackert inredda i en modern portugisisk stil med varma färger och en ombonad känsla. Faciliteter saknas inte med tre restauranger, två barer, både inomhus-och utomhuspool, tennisbanor och ett exklusivt spa. Ut till de fantastiska stränderna vid Silverkusten är det inte mer än två mil.

Frågor om resan; hakan@birdie.se eller på 08 –505 359 50. För frågor om golfskolan kontakta Elin Emanuelsson på 0739-134043

  • Maria Elisson Eklund Naprapat & certifierad TPI golffystränare
  • Elin Emanuelsson Golftränare

Golfbanor

Camporeal

Cirka 1 timme norr om Lissabon ligger banan Camporeal. Detta är en kuperad parkbana i samma lyx och flärd som övriga anläggningen. Genomgående är servicen och skicket i toppklass. Banan är par 72 och designad av Donald Steel. Blinda slag, brant sluttande kullar och skogsklädda dalar skapar en rad hinder som gör banan överraskande och rolig, men uppfattas inte för det som svårspelad.

Hotell

Dolce Camporeal

Vackert beläget i området norr om Lissabon finner ni det femstjärniga hotellet Dolce Camporeal. Här trivs alla, både inbitna golfare och de som söker avkoppling kombinerat med god mat och att njuta av livet. Golfbanan, signerad Donald Steel, böljar sig genom det ondulerade landskapets grönska.

Information och bokning

Flyg

Direktflyg med TAP Stockholm–Lissabon
17/3 Stockholm-Lissabon 14.45–18.05
24/3 Lissabon –Stockholm 08.30–13.55

I resan ingår

Flyg Stockholm–Lissabon inkl skatter
Golfbag på flyget
Transfer flygplats–hotell,t/r
Del i dubbelrum 7 nätter
Frukost
5 middagar, ej dryck
4 golfrundor på Camporeal
1 golfrunda på Royal Obidos
Transfer Camporeal-Royal Obidos t/r
Bollar vid träning
Golfskola och fysträning 5 dagar

Tillval

2 800 kr debiteras för enkelrum om du reser ensam.
OBS! Begränsat antal enkelrum.

Antal platser

16

Sista anmälningsdag

25 januari 2018

info@birdie.se 08-505 359 50

17 495 kr