PortugalGolfskola med Joakim Ekeroth - Fullbokad

Följ med till Portugal och få en lysande start på golfsäsongen 2018. Under ledning av Joakim Ekeroth tränar vi alla slagtyper och vi får även coachning på banan.

Strax norr om Lissabon och bara två mil från Silverkustens stränder ligger det femstjärniga hotellet Dolce Campo Real – vårt hem under en fullmatad vecka i april. Här trivs alla golfentusiaster som uppskattar livets goda i form av vackra omgivningar, god mat och spa-upplevelser. Hotellet stoltserar nämligen med tre restauranger, två barer, inomhus-och utomhuspool, tennisbanor samt ett exklusivt spa. 

Golfbanan är signerad Donald Steel och anläggningen erbjuder utmärkta träningsmöjligheter med bland annat närspelsområde, bunkrar, putting green och drivingrange.

Vid frågor om resan mejla hakan@birdie.se eller ring 08–505 359 50. Vid frågor om golfskolan kontakta Joakim Ekeroth på tel. 0709-890265

  • Joakim Ekeroth PGA tränare på Åre GK

Golfbanor

Camporeal

Cirka 1 timme norr om Lissabon ligger banan Camporeal. Detta är en kuperad parkbana i samma lyx och flärd som övriga anläggningen. Genomgående är servicen och skicket i toppklass. Banan är par 72 och designad av Donald Steel. Blinda slag, brant sluttande kullar och skogsklädda dalar skapar en rad hinder som gör banan överraskande och rolig, men uppfattas inte för det som svårspelad.

Hotell

Dolce Camporeal

Vackert beläget i området norr om Lissabon finner ni det femstjärniga hotellet Dolce Camporeal. Här trivs alla, både inbitna golfare och de som söker avkoppling kombinerat med god mat och att njuta av livet. Golfbanan, signerad Donald Steel, böljar sig genom det ondulerade landskapets grönska.

Information och bokning

Flyg

Flyg med Air Portugal
15/4 Stockholm–Lissabon 14.50-18.50
22/4 Lissabon–Stockholm 08.45–14.00

I resan ingår

Flyg Stockholm–Lissabon inkl skatter
Golfbag på flyget
Transfer flygplats–hotell, t/r
Del i dubbelrum 7 nätter
Frukost
5 middagar, ej dryck
5 golfrundor
Transfer Camp Real-Royal Obidos t/r
Golfskola 5 dagar
Bollar vid träning

Tillval

2 900 kr debiteras för enkelrum om du reser ensam.

Antal platser

Fullbokat

Sista anmälningsdag

8 januari 2018

info@birdie.se 08-505 359 50

16 995 kr