Nu är det dags att boka in vårens golfresa för dig som gillar att träffa lite nya golfkompisar!

I mars åker vi till Mar Menor och spelar några av Jack Nicklaus fina golfbanor.

Ca 1 timme från Alicante flygplats ligger den kompletta anläggningen Mar Menor med ett 5-stjärnigt hotell och stora fina lägenheter på bekvämt gångavstånd från golfbanan. På resorten finns dessutom flera restauranger och barer samt en supermercado som har det mesta av vad du kan behöva under din vistelse.

Boende
I fina 4-stjärniga lägenheter:
Stora fina lägenheter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheterna med 2 sovrum har även 2 badrum. Till varje lägenhet hör en balkong eller terrass, beroende på vilken våning man bor på.

Golfen
I direkt anslutning till hotellet, ligger Mar Menor som är en härlig parkbana med 18-hål. Som gäst har man även möjlighet att spela ytterligare 5 banor. Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature Course. Alla banor har olika karaktärer och svårighetsgrader men kännetecknas av Jack Niclaus många bunkrar. 2 dagar har vi bokat in Patrik Andersson för den som vill lära sig att maxa drivern (kostnad för lektion tillkommer). På plats finns även möjlighet att ta lektion med pro (kostnad tillkommer)

Pris från 12 700 kr

I resan ingår
– Flyg SAS +
– Golfbag + 23kg bagage.
– Transfer tur och returhotell flygplats.
– 7 nätter del i lägenhet med 2 sovrum / 2 badrum.
– Frukost i klubbhuset
– 5 middagar inkl. dryck till maten.
– 5 Greenfee.

Tillval
Tillkommer:
– Transfer till golfbanorna.
– Lektioner med pro / longdriving.
– Lägenhet med eget sovrum / eget badrum + 1500 per person.

*Eventuell lokal turistskatt betalas på plats.