Mat, dryck & upplevelser

Förstklassiga golfbanor, sol och avkoppling vid poolkanten räcker långt för en lyckad golfsemester. Men våra kunder vill ofta mer än så: De vill upptäcka världen och på djupet ta in platsen de valt att resa till.

Många av våra resmål har en spännande historia, lokala seder och bruk, spektakulära sevärdheter, vinodlingar och lokalt producerade läckerheter. Vi vet av erfarenhet att våra mest nöjda resenärer är de som låter alla sina sinnen njuta under golfsemestern. 

Återhämtningen är viktigt för att spela på topp och vi hjälper så klart till med att göra era vilodagarna till upplevelser i sig själva. Under samtalen med er kommer vi att förstå vad just ni gillar och av allt som går att göra på platsen kan vi ofta ta fram de mest intressanta alternativen för ert resesällskap. Vi tipsar gärna om våra favoritrestauranger och de bästa sevärdheterna att besöka på orten.

Oavsett om ni vill förkovra er i god mat och vin, utforska naturen eller utmana er själva med en annorlunda aktivitet, så hör vi oss för med våra vänner på platsen för att se vad som är nytt och vad ni inte ska missa när ni landat.

Här hittar du några förslag på golfsemestrar vi gillar