Lyhördhet och passion för varje resa

När vi bokar er resa lämnas inget åt slumpen

Vi planerar allt i minsta detalj. När vi letar flyg utgår vi från vilken tid på dygnet ni vill åka och vilka platser ni vill ha ombord på flyget. Glöm ringlande charterincheckningsköer, stress och vassa armbågar: Vi letar upp de bästa flighterna och förbetalar er golfutrustning så att incheckningen ska bli så smidig som möjligt. Ni dyker bara upp - resten är omhändertaget!

Vid ankomst väntar alltid en privat transfer

På flygplatsen med en tydlig namnskylt, och ni slipper knuffas omkring på en stor buss. För er som hellre vill köra själva och upptäcka landskapet på egen hand, bokar vi en bil i god förväg - självklart anpassad efter era önskemål och med plats för golfutrustningen.

Starttider enligt era önskemål!

Att kunna få starttider anpassade efter era önskemål är något vi vet bidrar till en lyckad resa. Vi jobbar nära golfklubbarna och ser till att de ger våra resenärer de mest åtråvärda tiderna. När ni reser med oss väljer ni själva vilka starttider ni vill ha på vilka banor, och vi bokar tiderna så nära era önskemål som möjligt.

 

Unik extra trygghet som ingår i priset

Väljer ni att åka med oss kommer även resan med en inbakad trygghet och garanti som inte kan uppnås om ni skulle välja att boka varje del av semestern på egen hand, var för sig. När ni reser med oss på Birdie tar vi hand om alla bekvämligheter före, under och efter resan, så att ni kan koppla av på riktigt.

 

Varje golfresa som Birdie Golf Tours bokar är unik och vi skräddarsyr din resa precis som du vill ha den. Välj när du vill resa, hur länge du vill vara borta och resmål. Du kan även kombinera flera resmål. Maila eller ring oss idag så hjälper vi dig!

Telefon: 08-505 359 50

E-post: info@birdie.se