Frankrike

Kombinera storslagen natur med stadspuls i Paris

Med utsökt mat, härligt pool område och en golfbana som utmanar spelare på alla nivåer är detta den perfekta platsen för en avkopplande semester. Med 30 minuter till centrala Paris kombinerar du fransk landsbygd med storstadspuls. 


Avgångar


Hotell

Dolce Chantilly Golf Resort

En knapp halvtimme från centrala Paris, i ett område som är känt inte enbart för sina golfbanor utan även som ett ridsportcentrum, ligger Dolce Chantilly Golf Resort. Den egna 18-hålsbanan motsvarar de flestas förväntningar. För den verkliga entusiasten erbjuder hotellet speciella förmåner på intilliggande Golf de Chantilly, en av Frankrikes högst rankade banor, med 36 hål till spelarnas förfogande.

Golfbanor

Garden Foret de Golf Chantilly

Endast 40 minuters bilfärd från Paris finner spelarna Garden Foret de Golf Chantilly som är avsedd att ge en utmaning för spelare på alla nivåer, även dem...
Läs mer....

Reseförslag

Vi skräddarsyr resor efter era önskemål, nedan följer ett förslag på reseupplägg. Priset kan variera beroende på datum och tillval. Boka minst 90 dagar innan avresa och få 10% rabatt på boendet. Prisexemplet gäller för resa oktober-december 2018.

Flyg

Flyg till Paris

I resan ingår

Flyg till Paris t/r inkl skatter
Golfbag på flyget
Privat transfer flygplats-hotell t/r
3 nätter boende i delat dubbelrum classic
Frukost
3 heldagsgreenfee på hotellets egen bana Garden golf Forêt de Chantilly

info@birdie.se 08-505 359 50