Italien

Spela golf i Piemonte med utsikt över alperna

Här bor du i Piemonte känt för sina goda viner, spektakulära berg och sitt mångfacetterade kök. Banorna i området håller hög klass och bjuder på fantastiska vyer. Den berömda sjön Lago Maggiore ligger runt hörnet och vi rekommenderar att du kombinerar golfen med att utforska de mysiga byarna i området. 


Avgångar


Hotell

Bogogno Golf Resort

På bekvämt avstånd från Milano och med den berömda sjön Lago Maggiore inom räckhåll ligger härliga Bogogno Golf Resort, med 36 vackra golfhål designade av Robert von Hagge, runt knuten.

Golfbanor

Bogogno Conte Course

Conte Course är den flackare av de två banorna med influenser från linksbanor, här promenerar man med fördel. Många bunkrar och en hel del vatten gör...
Läs mer...

Bogogno Bonora Course

Bonora course är en vacker parkbana med varierade hål. Banan är relativt kuperad och golfbil rekommenderas. Par 72, design Robert von Hagge.

Reseförslag

Vi skräddarsyr resor efter era önskemål, nedan följer ett förslag på reseupplägg. Priset kan variera beroende på datum och tillval. Boka er resa senast 1/3 2018 så bjuder vi på en vinprovning. Prisexemplet gäller för resa april-juni och september-oktober 2018.

Flyg

Flyg till Milano, Malpensa är närmsta flygplats

I resan ingår

Flyg till Milano t/r inkl skatter
Golfbag på flyget
Hyrbil 3 dygn
3 nätter boende i delat dubbelrum deluxe
Frukost
2 golfrundor på Bogogno GC

info@birdie.se 08-505 359 50