Spanien

Spanien, Mar Menor Åkersberga GK

Följ med Åkersberga GK till Mar Menor 18–25 oktober.

Välkommen på en kombinerad spel- och träningsresa till Mar Menor med PGA tränarna Eva Hultgren och Jakob Berlin. Resan rymmer härlig golf på tre olika Jack Niclaus banor, trevliga middagar samt träning och spel med Eva och Jakob.

Mar Menor
Ca 1 timme från Alicante flygplats ligger den kompletta anläggningen Mar Menor med ett 5-stjärnigt hotelloch stora fina lägenheter på bekvämt gångavstånd från golfbanan.
På resorten finns dessutom flera restauranger och barer samt en supermercado som har det mesta av vad du kanbehöva under din vistelse.

Boende
Stora fina lägenheter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheterna med 2 sovrum har även 2 badrum. Till varje lägenhet hör en balkong eller terrass, beroende på vilken våning man bor på.

Golfen
I direkt anslutning till hotellet, ligger Mar Menor som är en härlig parkbana med 18-hål. Till resorten hör 5 andra banor; Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature Course. Alla banor har olika karaktärer och svårighetsgrader men kännetecknas av Jack Niclaus många bunkrar. Vi spelar 3 – 4 olika banor under veckan.Avgångar


Hotell

The Recidences Mar Menor

Mar Menor Lägenheter
Stora välutrustade, fyrstjärniga lägenheter med balkong eller uteplats, många med utsikt över golfbanan. Till klubbhuset, hotellet och restaurangerna är det en kortare promenad.
Läs mer...

Golfbanor

Mar Menor GNK Golf

En vacker, välskött parkbana som ligger direkt utanför dörren. Golfbanan löpet genom resorten på ett inbjudande sätt och flera av utslagen har...
Läs mer...

Hacienda Riquelme GNK Golf

Hacienda Riquelme räknas som en av de tuffaste, svårare banorna av de som ingår i konceptet.
Banan har stora ondulerade...
Läs mer...

Saurines Golf GNK

Saurines är en riktigt "ökenbana". Hela upplevelsen känns spektakulär men är en fantastisk upplevelse. Som vanligt kännetecknas Nicklaus...
Läs mer...

Alhama Signature GNK Golf

Det här är den banan som många av gästerna klassar som den absolut bästa. Här har Nickaus skapat ett riktigt mästerverk, banan är vacker, utmanande...
Läs mer...

Reseförslag

Vi skräddarsyr resor efter era önskemål, nedan följer ett förslag på reseupplägg. Priset kan variera beroende på datum och tillval.

I resan ingår

Flyg SAS +
Frukost (av enklare slag) i klubbhuset
Golfbag
Transfer
7 nätter del i 4 bäddslägenhet *
2 sovrum och 2 badrum
5 middagar inkl. dryck till maten
5 greenfee på 3–4 olika banor
Träning och spel med medföljande pro.
***2 bäddslägenhet eller en lägenhet för eget bruk går att boka mot tillägg.
Kontakta Birdie för mer information.

info@birdie.se 08-505 359 50