Spanien

Spanien, Mar Menor Apartments, golf på olika Jack Nicklaus banor

Ca 1 timme från Alicante flygplats ligger den kompletta anläggningen Mar Menor med ett 5-stjärnigt hotell och stora fina lägenheter på bekvämt gångavstånd från golfbanan.
På resorten finns dessutom flera restauranger  och barer samt en supermercado som har det mesta av vad du kan behöva under din vistelse.

Boende
Stora fina lägenheter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Lägenheterna med 2 sovrum har även 2 badrum. Till varje lägenhet hör en balkong eller terrass, beroende på vilken våning man bor på

Golfen
I direkt anslutning till hotellet, ligger Mar Menor som är en härlig parkbana med 18-hål. Som gäst har man även möjlighet att spela ytterligare 5 banor. Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature Course. Alla banor har olika karaktärer och svårighetsgrader men kännetecknas av Jack Niclaus många bunkrar.


Avgångar

2 november 20197 nätter
Från Stockholm Arlanda Visa flyg Mindre än 10 platser kvar 10 990 SEK Boka
2 november 11:35 Stockholm Arlanda 15:35 Alicante
09 november 16:25 Alicante 20:25 Stockholm Arlanda
Ni reser i SAS Plus där seating i främre delen av kabinen, två incheckade bagage (resväska + golfbag) samt mat och dryck ombord ingår.
9 november 20197 nätter
Från Stockholm Arlanda Visa flyg Mindre än 10 platser kvar 10 990 SEK Boka
9 november 11:35 Stockholm Arlanda 15:35 Alicante
16 november 16:25 Alicante 20:25 Stockholm Arlanda
Ni reser i SAS Plus där seating i främre delen av kabinen, två incheckade bagage (resväska + golfbag) samt mat och dryck ombord ingår.

Hotell

The Recidences Mar Menor

Mar Menor Lägenheter
Stora välutrustade, fyrstjärniga lägenheter med balkong eller uteplats, många med utsikt över golfbanan. Till klubbhuset, hotellet och restaurangerna är det en kortare promenad.
Läs mer...

Golfbanor

Mar Menor GNK Golf

En vacker, välskött parkbana som ligger direkt utanför dörren. Golfbanan löpet genom resorten på ett inbjudande sätt och flera av utslagen har...
Läs mer...

Hacienda Riquelme GNK Golf

Hacienda Riquelme räknas som en av de tuffaste, svårare banorna av de som ingår i konceptet.
Banan har stora ondulerade...
Läs mer...

Saurines Golf GNK

Saurines är en riktigt "ökenbana". Hela upplevelsen känns spektakulär men är en fantastisk upplevelse. Som vanligt kännetecknas Nicklaus...
Läs mer...

Alhama Signature GNK Golf

Det här är den banan som många av gästerna klassar som den absolut bästa. Här har Nickaus skapat ett riktigt mästerverk, banan är vacker, utmanande...
Läs mer...

Veckoresor till Mar Menor

Följ med oss till härliga Spanien! Nedan ser du vad som ingår i resan. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor.

I resan ingår

Flyg SAS +
Golfbag
Del i 4- bäddslägenhet
4 greenfee
Halvpension inkl dryck till maten

Tillval

Del i 2-bäddslägenhet
Transfer

info@birdie.se 08-505 359 50