Spanien

Spanien, Valle del Este, Fredrik Lundgren

Välkommen till 2020 års träningsresa med Fredrik Lundgren, Headpro på KDrGK !
Årets resa går till Valle del Este Golf Resort . En resa till Almeria kusten betyder ett perfekt läge vid Medelhavet, med allt ni kan förvänta er av en storstad, kryddat med en mängd fantastiska stränder som sträcker sig kilometer efter kilometer med vita, finkorniga sandstränder. För mig som Pro känns det fantastiskt roligt att tillsammans med Birdie Golf återigen kunna presentera en träningsresa med bästa tänkbara kvalitet! Att få inleda året med att få inspiration och kvalitetsträning inför säsongsstarten kommer att göra att golfåret 2020 inleds på bästa tänkbara sätt.

Vi kommer att träna i två olika grupper. Den ena gruppen tränar på morgonen och spelar efter lunch. Den andra gruppen spelar på morgonen och tränar efter lunch. Grupperna kommer att byta plats, så att du som elev får både träning och spel både på morgonen och eftermiddagen. Vi har golfskola under 5 dagar där vi går igenom grunderna och dom tekniska förutsättningarna för att behärska slag som, putt, chip, pitch, bunker och full swing.

Varje spelare kommer dagligen få individuell uppmärksamhet/coachning och få hjälp att utveckla sina svaga länkar i spelet. Varje träningspass är 2 timmar. Självklart så individanpassas undervisningen för att passa alla nivåer av spelare. Att vi dessutom träffar nya golfkompisar och får chansen att umgås, äta god mat och koppla av gör att detta blir en rolig och inspirerande vecka för alla inblandade!


Avgångar

14 mars 20207 nätter
Från Stockholm Visa flyg Mindre än 10 platser kvar 15 950 SEK Boka
14 mars 11:35 Stockholm 15:35 Alicante
21 mars 16:25 Alicante 20:25 Stockholm

Hotell

Valle del Este

Ca. 2 timmar söder om Alicante hittar du härliga Valle del Este. Det är en komplett resort där golfbanan ligger alldeles utanför dörren. Hotellet är fyrstjärnigt och håller en bra standard.
Läs mer...

Golfbanor

Reseförslag

Vi skräddarsyr resor efter era önskemål, nedan följer ett förslag på reseupplägg. Priset kan variera beroende på datum och tillval.

I resan ingår

Flyg med SAS +
Golfbag
Transfer tur och retur hotell flygplats
7 nätter del i dubbelrum
Halv board
Unlimited golf
Golfskola och Range bollar

Tillval

Enkelrumstillägg
SEK 2000

info@birdie.se 08-505 359 50