Spanien

Valle del Este 14-21 April 2020

Ca 2 timmar söder om Alicante hittar du härliga Valle del Este. Det är en komplett resort där golfbanan ligger alldeles utanför dörren. Hotellet är fyrstjärnigt och håller en bra standard. Bara några meter från hotellet finns ett litet torg med en härlig engelsk pub, en spansk tapasrestaurang och en minimarket där du kan handla det viktigaste.

Golfbanan är designad av Jose Canales och byggdes 2003. Alla 18 hål är väldigt olika vilket gör golfbanan både spännande och utmanande. 
Hotellet  ligger precis bredvid golfbanan. Rummen är välutrustade och håller en god fyrstjärnig standard. På hotellet finns även gym, bastu, pool (ej uppvärmd), och tennisbanor.
Restaurangen serverar en riklig frukost- och middagsbuffé. 


Avgångar

14 april 20207 nätter
Från Stockholm Visa flyg 4 platser kvar 10 990 SEK Boka
14 april 11:30 Stockholm 15:35 Alicante
21 april 16:35 Alicante 20:35 Stockholm

Hotell

Valle del Este

Ca. 2 timmar söder om Alicante hittar du härliga Valle del Este. Det är en komplett resort där golfbanan ligger alldeles utanför dörren. Hotellet är fyrstjärnigt och håller en bra standard.
Läs mer...

Golfbanor

Valle del Este

Här erbjuds en oförglömlig golfupplevelse med fantastiska utsikter och betonade kontraster, intensiva gröna och breda fairways omgivna av det spektakulära ökenlandskapet som endast kan upplevas i Almeria regionen med flest soltimmar om året.

Reseförslag

Följ med oss till härliga Spanien! Nedan ser du vad som ingår i resan. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor.

I resan ingår

Flyg med SAS +.
Golfbag.
Transfer tur och retur hotell/ flygplats.
7 nätter del i dubbelrum.
Halvpension, frukost och middagsbuffé.
6 greenfee.

Tillval

Enkelrumstillägg 2000kr.
Ev turistskatt betalas på plats.

info@birdie.se 08-505 359 50