Spanien

Golfresa Spanien, Aldiana Alcadeisa golfresort, all inclusive 14-21 mars 2020

Spanien, Aldiana Alcadeisa golfresort, all inclusive Golfresa

Det här är resan där nästan allt ingår, dessutom med uppgradering både på flyget till SAS + och standard rummen på hotellet till rum med havsutsikt.
Aldiana Golfresort är fantastiskt beläget en kort promenad från stranden och havet. Vi har bokat rum med havsutsikt så att du kan njuta lite extra av de vackra vyerna. Soluppgången ses från en del rum, andra kan njuta av solnedgången över Gibraltar.
Alla måltider i buffé restaurangen ingår, all dryck och snacks i barerna och en gång under veckan dukas det upp till galamiddag. Middagsbuffén är fantastisk, varje kväll är det ett nytt tema och duktiga kockar tillagar och serverar läckerheter från världens alla hörn.
Golfen spelas på Alcaidesas båda toppbanor Links och Heathlands dit man smidigt tar sig på ett par minuter med hotellets shuttle.
Inom området finns ett litet torg med några butiker, restauranger och en bar om man skulle vilja byta hotellets utbud någon kväll ( ingår dock ej i all inklusive )
Både Gibraltar och Puerto Banus ligger på bekvämt avstånd för ett besök.

Hotellet

Det 4-stjärniga hotellet erbjuder 334 nyrenoverade och fräscha rum. Alla rum har luftkonditionering, stor platt-tv, möblerad balkong och helkaklat badrum med dusch. Hotellets bufférestaurang erbjuder dagligen en riklig, välsmakande buffé med olika teman under veckan. Njut av hembakt bröd till frukost och bullar och kakor till kaffet, här är det ingen risk att man går ner några kilon under veckan. Det finns även en strandrestaurang och en golfrestaurang men de ingår inte i all inclusive.
Poolbaren,bodegan och nattklubben med öl, vin och drinkar ingår dock.

Golfen 

 
Alcaidesa Links är en något kuperad seasidebana där det ibland rekommenderas att ta en golfbil då det är en bit att gå mellan hålen. Här finns raviner, en del dolda hål men trots en viss svårighet är den mycket populär hos golfarna, även dem med lite högre hcp. Vyerna över över Medelhavet och Gibraltar är fantastiska och ni kommer kunna njuta av en bana i härligt skick.
Alcaidesa Heathland är den nyare banan av dem två. Inte lika kuperad men även här kan det vara skönt med golfbil. Heathlands är känd för sitt fina skicka och snabba greener och är väl värd att spela flera gånger om.


Avgångar

14 mars 20207 nätter
Från Stockholm Visa flyg Fler än 10 platser kvar 14 900 SEK Boka
14 mars 16:10 Stockholm 20:30 Malaga
Flygnummer: SK6003 Direktflyg med SAS. Stockholm Arlanda till Malaga, Spanien. Bagage: 1 incheckad väska max 23 kg per person, 1 incheckad golfväska 23 kg per person, 1 handbagage max 8 kg per person. På flyget ingår måltider samt dryck.
21 mars 10:45 Malaga 15:10 Stockholm
Flygnummer: SK6002 Direktflyg med SAS. Malaga, Spanien till Stockholm Arlanda. Bagage: 1 incheckad väska max 23 kg per person, 1 incheckad golfväska 23 kg per person, 1 handbagage max 8 kg per person. På flyget ingår måltider samt dryck.

Reseförslag

En härlig golfvecka med massor av golf, god mat och goda drinkar.
Vi beger oss till Spanien, närmare bestämt Solkusten och ett av deras bästa all inclusive hotell Aldiana Club Costa del Sol (fd Aldiana Alcaidesa).

I resan ingår

Flyg med SAS +
1x 8 kg handbagage
1x23 kg incheckad bagage
1x 23 kg golfbag.
Transfer tur/retur.
7 nätter del i dubbelrum balkong och havsutsikt.
All inclusive inkl. dryck.
3 Greenfee på Alcadeisesa Links
2 Greenfee på Alcadeisa Heathland
Golf Shuttle ingår.
Fria rangebollar och vagn alla golfdagar
Fri entre till Wellness Circuit SPA.
1 Gala Buffé och Black&White party.

Tillval

Enkelrumtillägg 1500kr med balkong och havsutsikt.
*ev turistskatt betalas på plats

info@birdie.se 08-505 359 50