Spanien

Spanien, Aldiana Alcadeisa golfresort, all inclusive Tjejresa

En härlig tjejvecka med massor av golf, god mat och goda drinkar.
Nu testar vi all inklusive i Spanien och väljer ett av Solkustens bästa all inklusive hotell. Fantastiskt beläget med havsutsikt ut mot Medelhavet och Gibraltar där alla måltider i buffé restaurangen ingår, all dryck och snacks i barerna och en gång under veckan dukas det upp till galamiddag.
Golfen spelas på Alcaidesas båda toppbanor Links och Heathlands dit man smidigt tar sig på ett par minuter med hotellets shuttle.
Inom området finns ett litet torg med några butiker, restauranger och en bar om man skulle vilja byta hotellets utbud någon kväll ( ingår dock ej i all inklusive )
Det tar ca 10 minuter med taxi till Puerto Banus, dit måste vi så klart en kväll!

Hotellet

Det 4-stjärniga hotellet erbjuder 334 nyrenoverade och fräscha rum. Alla rum har luftkonditionering, stor platt-tv, möblerad balkong och helkaklat badrum med dusch. 
Hotellets bufférestaurang erbjuder dagligen en riklig, välsmakande buffé med olika teman under veckan. Njut av hembakt bröd till frukost och bullar och kakor till kaffet, här är det ingen risk att vi går ner några kilon under veckan ;-) . Det finns även en fantastisk strandrestaurang och en golfrestaurang men de ingår inte i all inclusive. Poolbaren,bodegan och nattklubben med öl, vin och drinkar ingår dock.

Golfen 

Under veckan ingår 5 dagars fri golf. 
Alcaidesa Links är en något kuperad seasidebana där det ibland rekommenderas att ta en golfbil då det är en bit att gå mellan hålen. Här finns raviner, en del dolda hål men trots en viss svårighet är den mycket populär hos golfarna, även dem med lite högre hcp. Vyerna över över Medelhavet och Gibraltar är fantastiska och ni kommer kunna njuta av en bana i härligt skick.
Alcaidesa Heathland är den nyare banan av dem två. Inte lika kuperad men även här kan det vara skönt med golfbil. Heathlands är känd för sitt fina skicka och snabba greener och är väl värd att spela flera gånger om.


Avgångar


Hotell

Aldiana Club Costa del Sol

Aldiana Club Costa del Sol är en all inclusive-resort belägen vid en lång naturlig strand, ca 10 km från Gibraltar. Här ingår heldagsgreenfee på Alcaidesa Links och Alcaidesa Heathland.

Golfbanor

Alcaidesa Heathland

Inspirerad av skotskt hedlandskap ligger Alcaidesa Heathland vackert med havsutsikt från flera av hålen. Ett stort antal vattenhinder och...
Läs mer...

Alcaidesa Links

Den enda banan i södra Spanien med linkskaraktär. Alcaidesa Links bjuder på strålande vyer över kustlinjen och mot Gibraltar-klippan...
Läs mer...

Reseförslag

En härlig tjejvecka med massor av golf, god mat och goda drinkar.
Nu testar vi all inklusive i Spanien och väljer ett av Solkustens bästa all inklusive hotell.

I resan ingår

Flyg SAS +
Golfbag
7 nätter del i dubbelrum
All inclusive
5 dagar obegränsad golf
1 galamiddag Black & White

Tillval

Transfer
Enkelrum

info@birdie.se 08-505 359 50