Spanien

Spanien, Playa Granada med Neil Fossett

Sista minuten erbjudande,
Följ med Neil till Spanien en vecka i höst .

Härlig golf, trevliga middagar och träning för de som önskar!

Sista minuten tips, följ med till Playa Granada Golf Resort. En resa till Playa Granada betyder ett perfekt läge vid Medelhavet med allt ni kan förvänta er av en fin resort, kryddat med en mängd fantastiska stränder som sträcker sig kilometer efter kilometer med vita, finkorniga sandstränder. För mig som pro känns det fantastiskt roligt att tillsammans med Birdie Golf återigen kunna presentera en träningsresa med bästa tänkbara kvalitet!

Hotell Playa Granada Resort & Spa

Det fyrstjärniga hotellet ligger i Andalusien, 3,5 km utanför Motril och drygt en timme från Malagas flygplats. Hotellet är beläget direkt intill stranden på sydkusten med golfbanan rätt utanför dörren. Den här kuststräckan kallas Costa tropical och har 320 soldagar per år och temperaturen är 20,5 grader under dagtid i november. Alla rum har antingen balkong eller terrass.

Golfbanan

Los Moriscos karaktäriseras av breda och mestadels platta fairways, vilket gör det till en idealisk plats för trevlig semestergolf för spelare på alla nivåer.  Banan kantas av tropiska palmer, breda konstgjorda sjöar och dryga 60-talet bunkrar som omringar alla greenområden. En del greener är ondulerade och kräver lite mer noggrannhet.


Avgångar


Hotell

Hotel Playa Granada Andalucia

Det fyrstjärniga hotellet ligger i Andalusien, 3,5 km utanför Motril och drygt en timme från Malagas flygplats. Hotellet är beläget direkt intill stranden på sydkusten med golfbanan rätt utanför dörren.

Golfbanor

Reseförslag

Vi skräddarsyr resor efter era önskemål, nedan följer ett förslag på reseupplägg. Priset kan variera beroende på datum och tillval.

I resan ingår

Flyg med SAS +
Golfbag
Transfer tur och retur hotell flygplats
7 nätter del i dubbelrum
Halv board
Unlimited golf

Tillval

Enkelrumstillägg
SEK 2500
Golfskola
SEK 1495

info@birdie.se 08-505 359 50