Conrad Pezula

Conrad Pezula är mer än ett hotell, det är en upplevelse. Mitt i det spektakulära landskapet med sin frodiga grönska gömmer sig denna sagolika anläggning omgärdad av böljande kullar, dramatiska klippor och en enastående vacker växtlighet. På egendomen finns en mindre strand dit en shuttle kör er för sköna bad på sommaren . Hotellrummen ligger i mindre byggnader med 4 rum i varje, vilket ger en känsla av avskildhet och exklusivitet. Standardrummet är en juniorsvit på ca 58 kvm, rymlig och oerhört bekväm med egen balkong/terrass och stort badrum med både badkar och dusch. Inredningen går i varma färger, beige och rött med detaljer i vackra mörka träslag.

Hotellfakta

Antal rum

83

Läge

1 timme från flygplatsen i George. 15 minuter från den pittoreska staden Knysna på Garden Route.

Faciliteter

6 restauranger och barer, spa, gym, strand (shuttle), utomhus- och inomhuspool. Ett stort av aktiviteter i området kan bokas via hotellet, allt från ridning och kanotpaddling till kitesurfing och dykning.

Din skräddarsydda golfresa

Vi anpassar alla resor för att passa just dina behov.

  • Vi letar planerar och bokar
    Så du kan koppla av från första stund
  • Alltid förbokade starttider
    Anpassade till dina önskemål
  • Prisexempel
    Vill ni resa runt och uppleva olika delar av detta varierade land? Vill bo på ett och samma ställe under hela er resa i Sydafrika? Vill ni kombinera golfen med safari? Vi erbjuder gedigen kunskap om hela landet och kan tipsa om ett upplägg som passar just er. De hotell och golfbanor som presenteras på vår hemsida är ett urval av allt vi kan boka. Kontakta oss så ger vi er ett prisförslag helt baserat på just era preferenser.