Turkiet

Turkiet, Cornelia Diamond, veckoresor

Nu erbjuder vi färdiga avgångar med Turkish Airlines till Belek i Turkiet
Välj avresa 4-11 oktober, 11-18 oktober eller 18-25 oktober.

Ni bor på Cornelia Diamond, ett av de absolut bästa hotellen i området med stora fina rum och gångsavstånd till stranden. Trots att hotellet är stort känns det familjärt och trevligt med den stora inbjudande loungen/ baren som naturlig mötesplats.

Till hotellet hör Nick Faldo Course, en 27-hålsbana som har varit en favorit bland Beleks gäster ända sen dess öppning år 2006. Banan delas in i tre niohålsslingor King, Queen och Prince, alla med olika karaktärer men med samma fina skick och finish.


Avgångar


Hotell

Cornelia Diamond

Hela anläggningen känns modern och fräsch. Hotellet passar alla som har krav på sitt boende och vill ha en bekväm semester. Hotellet har ett stort spa där man gärna unnar sig några behandlingar. Här finns även flera barer, café och restauranger, varav en större bufférestaurang ( ingår i priset ) och flera la carte restauranger (tillägg ca Euro 10). Hotellet har ett stort utbud av faciliteter, bla. gym, aerobics, bordtennis, tennisbanor, badminton, biljardsalong och bowling. Det finns även en inomhuspool (uppvärmd vintertid).
I Spa avdelningen finns bla. pool, gym, bastu och hamam, som ingår i priset.

Golfbanor

Faldo Course

Den stora anläggningen Cornelia har invid hotellkomplexet en 27-hålsbana som har varit en favorit bland Beleks gäster ända sen dess öppning år 2006. Visste ni att det bara tog nio månader att bygga de första 18 hålen? Banan kan numera delas in i tre stycken niohålsslingor vilka heter King, Queen och Prince, och därför kan spelare på alla nivåer bli prövade av slingornas olika utmaningar.

Veckoresor till Cornelia Diamond, Turkiet

Följ med oss till härliga Turkiet och bo på underbara Cornelia Diamond! Nedan ser du vad som ingår i resan. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor.

Flyg

Flyg bokas separat

I resan ingår

7 nätter del i dubbelrum
All inclusive
4 greenfee med förbokade starttider;
3 på Nick Faldo Course och 1 på Nobilis Course
Transfer
Service av vår reseledare

Tillval

Enkelrumstillägg SEK 2 000

info@birdie.se 08-505 359 50