Vietnam

Drömresa till Vietnam

För många är Vietnam helt okänt när det kommer till golf. Trots det finns några av Asiens absolut bästa banor designade av såväl Nick Faldo, Jack Nicklaus och Colin Montgomerie precis i  det område vi ska besöka. En del golfresor ger verkligen minnen för livet och vi vågar påstå att en golfresa till Vietnam tillhör den kategorin. Banorna är välskötta, layouten spännande och vyerna fantastiska.
Vi kombinerar golf med utflykter, möjlighet till shopping och guidade turer under vår vistelse i Vietnam. Hela reseprogrammet presenteras nedan, hotellen och golfbanorna likaså. Med på resan är Birdie Golf Tours VD, Neil Fossett och hans team. Varmt välkomna på er drömresa till Vietnam!

Program 

Dag 1
Ankomst Hanoi
Välkommen till Hanoi – huvudstaden i Vietnam. Vid ankomst kommer er guide hämta upp er på Noi Bai International Airport för transfer till ert hotell i centrala Hanoi. Efter incheckning blir det gemensam middag.
Måltider: Middag 

Dag 2
BRG King Island Golf Resort
Efter frukost på hotellet, tar vi oss ut till BRG King Island Golf Resort, BRG King Island är en 36 hålsanläggning som ligger en bit utanför Hanoi och är utan tvekan den mest natursköna golfbanan i norra Vietnam. Golf Resorten ligger i Dong Mo provinsen 36 km från Hanoi.
Måltider: Frukost och Middag 

Dag 3
Transfer Hanoi – Da Nang och en rundtur i staden Da Nang
Efter frukosten på hotellet, tar vi oss ut till flygplatsen för att flyga söder ut till Da Nang. Vid ankomst till Da Nang gör vi en rundtur i staden Da Nang innan vi checkar in på hotellet.
Måltider: Frukost, Lunch och Middag 

Dag 4
Montgomerie Links
Efter frukost tar vi oss ut till THE Montgomerie Links, som ligger precis vid den historiska Da Nang beach and bara minuter från Da Nang.
Måltider: Frukost

Dag 5
Ba Na Hills Golf Club
Efter frukost åker vi till Ba Na Hills Golf Club som ligger 25 minuter inåt landet. Banan ligger nära Ba Na Foothills. Ba Na Hills Golf Club är Luke Donalds första egendesignade golfbana.
Måltider: Frukost

Dag 6
Ledig dag
Efter frukost har ni egen tid att uppleva Da Nang, kanske en dag på stranden eller spatsera i staden det bestämmer du själv. Är det något speciellt du vill göra stäm av oss, så kanske vi kan vara dig behjälplig med att ordna det du vill göra.
Måltider: Frukost

Dag 7
BRG Da Nang Golf Resort
Efter frukost tar vi oss ut till BRG Da Nang Golf Resort, där vi spelar en runda på The Dunes Course som är designad av Greg Norman, Banan erbjuder en alldeles underbar utsikt över the Marble Mountains, East Sea och Cham Islands.
Måltider: Frukost 

Dag 8
Transfer Da Nang – Hanoi och en rundtur i huvudstaden Hanoi
Efter frukost åker vi ut till flygplatsen för att flyga tillbaka till Hanoi, där vi innan incheckning på hotellet får en rundtur i huvudstaden Hanoi.
Måltider: Frukost, Lunch och Middag 

Dag 9
Halong Bay – Paradise Luxury
Efter en tidig frukost åker vi ut till Halong Bay för att åka en kryssning med Paradise Luxury som är en Vietnamesisk Djonk, till denna kryssning finns det ett eget schema som ni får med era resedokument.
Måltider: Frukost, Lunch och Middag 

Dag 10
Legend Hills Golf Resort – hemfärd mot Stockholm
Efter vi ätit frukost på båten och kommit tillbaka till Halong Bay ca 10:30, kommer vi att åka till BRG Legend Hills Golf Resort för en sista golfrunda innan hemfärden. Efter golfen kan ni som vill passa på att duscha av er och byta kläder, för sedan åka till en restaurang nära flygplatsen för en middag innan vi åker för att checka in för vår hemfärd.
Måltider: Frukost och Middag

* Smärre förändringar kan ske i programmet.


Avgångar


Hotell

Hotel Apricot

Hotel Hanoi Apricot är strategiskt beläget i hjärtat av Hanoi, vid den vackra sjön Hoan Kien.
Hotellet håller en hög femstjärnig standard, rummen är smakfullt inredda i milda färger och innehåller alla bekvämligheter man kan önska.
På hotellet finns två restauranger och en trendig takbar där drinken före middag lämpligen avnjuts.

Paradise Luxury

Paradise Luxury Cruise är ett kryssningsfartyg som erbjuder kryssningar längs Halongbukten. På båten, som är byggd som en traditionell vietnamesisk Djonk, finns både bastu och spa.
Det finns en mängd olika aktiviteter ombord, allt från Thai boxning till skönhetsbehandlingar. Middags buffén serveras i den vackra restaurangen.

Hotel Pullman

Pullman Danang Beach Resort ligger direkt vid Danang stranden,bara 10 minuter från centrum och den internationella flygplatsen. Det är en exklusiv anläggning med ett stort utbud av bekvämligheter. Här finns en infinitypool, ett sublimt spa, moderna restauranger och barer samt en mängd spännande vattensporter. Marmorberget, Linh Ungpagoden, Dragon Bridge ligger bara en kort bilresa bort.

Golfbanor

Ba Na Hills Golf Club

Ba Na Hills Golf Club ligger 25 minuter inåt landet från Danang. Golfbanan löper genom flera dalar i de omgivande bergskedjorna. Banan är ganska kuperad, på flera platser ligger utslagen högt med spektakulär utsikt över dalarna nedanför. De första nio hålen utgör en mer traditionell parkbana men de sista utmanande hålen har många blinda utslag och flera dogleg.

BRG Da Nang Golf Resort

BRG Da Nang Golf Club öppnade så sent som 2010 men blev snabbt utsedd som en av världens 15 bästa banor av USA Golf Magazine. Sedan dess har utmärkelserna haglat över anläggningen
Och den här banan är verkligen något alldeles extra med breda välskötta fairways, strategiskt placerade bunkrar och vackert formade greener.
Efter rundan erbjuder det fantastiska klubbhuset mat i toppklass,

BRG King Island Golf Resort

BRG Kings Island Golf Resort är en 54-håls anläggning i utkanten av Hanoi, vackert belägen vid stranden.
The Kings Course är den nyaste av tre 18 hålsbanorna, designad av Jack Nicklaus. Den öppnade så sent som 2018 men är redan en av de mest populära i området. Alla som spelat banor designade av Nicklaus känner väl till hans signum, den här banan är inget undantag.

Montgomerie Links Golf

Montgomerie Links ligger alldeles utanför Danang. Banan, som är högt rankad i Asien, ger golfaren känslan av att spela en Linksbana på Irland eller Skottland men med betydligt skönare temperatur.
Hål 7 och 13 är riktigt utmanande par 4-hål med djupa bunkrar. På flera av hålen kan man njuta av det vackra Marmorberget i bakgrunden,

Drömresa till Vietnam

Följ med oss till härliga Vietnam! Nedan ser du vad som ingår i resan. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor.

I resan ingår

All transfer
Del i dubbelrum, 9 nätter
Halvpension
5 golfrundor inkl. del i golfbil samt caddie (Ej dricks till Caddie's)

Tillval

Tillägg enkelrum: 7 000 kr

info@birdie.se 08-505 359 50