Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

Oliva Nova

Golf & Yoga

Oliva Nova

Golf & Yoga på Oliva Nova, Spanien

Förläng golfsäsongen med en vecka på härliga Oliva Nova på Costa Blanca, norr om Alicante med Tiina Ohlsson.

Det fyrstjärniga hotellet har havet och golfbanan som närmsta grannar. Den kilometerlånga stranden ligger bara ett par hundra meter från hotellet och första tee är ca 600 meter bort. Banan, designad av Severiano Ballesteros, bjuder på trevlig golf för alla nivåer. Ni flyger direkt från Stockholm till Alicante och blir sedan hämtade för vidare färd till anläggningen, ca 1,5 timme från flygplatsen.        

Yogan är anpassad för dig som golfspelare och alla kan delta oavsett om det är ditt första möte med yoga eller om du utövar yoga regelbundet. Vi börjar dagen på stranden för en timmes Hatha Yoga. En yogaklass med fokus på en praktik anpassad för golfspelet. Mjukt och lugnt stärker vi muskler, ökar rörligheten och förmågan till fokus och koncentration. Allt till ljudet av vågskvalp, skön morgonluft och solsken. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande. Senare på dagen kan du ge kroppen och sinnet lite extra omtanke efter golfrundan genom en stund Yin Yoga. I Yin Yoga blir leder och bindväv särskilt omhändertagna och musklerna som arbetat under golfrundan får lite extra omtanke. Samtidigt vänder vi oss inåt och skapar lugn och inre balans. För att få bollen i hål på så få slag som möjligt har Tiina valt att fokusera på HELHETEN.  

Ta chansen att boka in er på denna perfekta avslutning på golfsäsongen!

Datum
7-14 oktober 2017

Hotell
Oliva Nova Golf & Beach Resort ****

Golf
5 rundor 

Yoga
Morgon- och eftermiddagsyoga 60 min

Pris per person:
16 300 kr

Enkelrumstillägg 2 500 kr

Antal platser
Max 20 st.

Boka