Quantcast
Ring oss för personlig service!

Hos oss lämnas inget åt slumpen. Ring din personliga golfreseexpert vardagar 9-17 (lunchstängt 12-13). Vi tar oss tiden att lära känna dig och ditt resesällskap och tar sedan fram den perfekta golfresan:

08-505 359 50

Birdie Team At Golftips Page

Vi på Birdie har bara ett mål för vårt arbete: Att skapa en reseupplevelse utöver det vanliga

Efter mer än 40 år i branschen har vi lärt oss ett och annat. Mycket har utvecklats sedan dess, men i grunden är det vi gör detsamma som när vi började. För oss handlar en lyckad golfresa om att lära känna våra kunder och deras spelstilar, att inte lämna en enda detalj åt slumpen och att bry oss om våra resenärer i varje steg av resan.

I vårt utbud finner du hundratals spännande golfbanor och högklassiga hotell på ett stort antal destinationer - från Skottland till USA, via Portugal och Mauritius - alla lika noggrant utvalda av oss som jobbar på Birdie. Låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta resa! Vi vet att vi lyckats när våra kunder kommer tillbaka och ger oss nytt förtroende år efter år.

Sedan 1974 har vi utarbetat en metod som gör våra resor lyckade

Inget slår känslan av den perfekta golfrundan. Den där du överraskar dig själv och banan bjuder på en oklanderlig upplevelse, där solen skiner från en klarblå himmel och klubban ligger helt rätt i handen.

När du reser med oss gör vi allt för att du ska få uppleva den där känslan, gång på gång. Vi vill att du ska vakna upp varje morgon och känna en glädjerusig förväntan när du tänker på vad dagens runda har att erbjuda. Oavsett om det är utmanande mästerskapsbanor eller charmiga golfbanor med natursköna vyer som får ditt hjärta att slå lite extra.

Ingen golfresa är den andra lik, därför tar vi oss tiden att förstå hur just ni vill spela på er resa, så att vi kan föreslå de perfekta banorna för era specifika önskemål. På Birdie har vi under decennier rest runt, provspelat och själva utvärderat alla de golfbanor vi erbjuder våra kunder, och kan därför med säkerhet ta fram det upplägg som passar er allra bäst.

Varför resa med oss

För oss är det en konstart att hitta rätt hotell för just dig och ditt resesällskap, och det är alltid lika roligt när vi träffar rätt. Hemligheten ligger i att vi tar oss tid att lära känna er innan vi tar fram förslag på boende. Tusentals gäster kan intyga att vi är förbluffande träffsäkra.

Den sanna James Bond känslan!

Den sanna James Bond känslan!

Det mest tillfredsställande är när ni ger oss lite av en utmaning. Kanske vill ni bo unikt och klassiskt stilfullt? Då kan vi föreslå Hotel Palácio. En av våra många pärlor i golfparadiset Portugal, där delar av Bond-filmen “I hennes majestäts hemliga tjänst” spelades in. Här möts du av pampig 30-talsatmosfär och en känsla á la Grand Hôtel, men trots guldet och kristallkronorna är

Unik och personlig prägel

Unik och personlig prägel

Atmosfären fortfarande lika avslappnad som sober och den personliga prägeln unik. Ni som vill ha en värdig utmaning på golfbanan och samtidigt kunna koppla av och njuta i världsklass ska någon gång i livet besöka Gleneagles i Skottland. Hotellets mästerskapsbana har bland annat stått värd för Ryder Cup och spaanläggningen får konkurrenterna att blekna i jämförelse.

Pittoresk lantlig idyll!

Pittoresk lantlig idyll!

För er som redan upplevt allt och söker det äkta och sinnliga, kan vi definitivt rekommendera Penina Hotel i Algarve.Ett överraskande prisvärt hotell med pittoreska fiskebyar på ett bekvämt avstånd, och en interiör så karaktäristisk att den skulle passa i en Ingmar Bergman-film. Här är det lätt att bli stammis!

Varför resa med oss

Vi besöker hela tiden nya spännande hotell runt om i världen, med ett enda mål för ögonen: att skapa unika och prisvärda upplevelser för våra gäster. Vi handplockar bara de hotell som har något speciellt. Låt vår kunskap och erfarenhet garantera er förstklassiga upplevelser utan krångel under hela resan.

Förstklassiga golfbanor, sol och avkoppling vid poolkanten räcker långt för en lyckad golfsemester. Men våra kunder vill ofta mer än så: De vill upptäcka världen och på djupet ta in platsen de valt att resa till.

Varför resa med oss

Många av våra resmål har en spännande historia, lokala seder och bruk, spektakulära sevärdheter, vinodlingar och lokalt producerade läckerheter. Vi vet av erfarenhet att våra mest nöjda resenärer är de som låter alla sina sinnen njuta under golfsemestern. 

Återhämtningen är viktigt för att spela på topp och vi hjälper så klart till med att göra era vilodagarna till upplevelser i sig själva. Under samtalen med er kommer vi att förstå vad just ni gillar och av allt som går att göra på platsen kan vi ofta ta fram de mest intressanta alternativen för ert resesällskap. Vi tipsar gärna om våra favoritrestauranger och de bästa sevärdheterna att besöka på orten.

Oavsett om ni vill förkovra er i god mat och vin, utforska naturen eller utmana er själva med en annorlunda aktivitet, så hör vi oss för med våra vänner på platsen för att se vad som är nytt och vad ni inte ska missa när ni landat.

En lyckad golfresa har ingenting med tur att göra. För att din semester ska vara njutbar i varje steg av resan behöver vi anstränga oss, och belöningen är att många av våra kunder väljer att ge oss fortsatt förtroende att arrangera deras golfupplevelser år efter år.

När vi bokar er resa lämnas inget åt slumpen.

När vi bokar er resa lämnas inget åt slumpen.

Vi planerar allt i minsta detalj. När vi letar flyg utgår vi från vilken tid på dygnet ni vill åka och vilka platser ni vill ha ombord på flyget. Glöm ringlande charterincheckningsköer, stress och vassa armbågar: Vi letar upp de bästa flighterna och förbetalar er golfutrustning så att incheckningen ska bli så smidig som möjligt. Ni dyker bara upp - resten är omhändertaget!

Vid ankomst väntar alltid en privat transfer

Vid ankomst väntar alltid en privat transfer

På flygplatsen med en tydlig namnskylt, och ni slipper knuffas omkring på en stor buss. För er som hellre vill köra själva och upptäcka landskapet på egen hand, bokar vi en bil i god förväg - självklart anpassad efter era önskemål och med plats för golfutrustningen.

Utslagstider enligt era önskemål!

Utslagstider enligt era önskemål!

Att kunna få starttider anpassade efter era önskemål är något vi vet bidrar till en lyckad resa. Vi jobbar nära golfklubbarna och ser till att de ger våra resenärer de mest åtråvärda tiderna. När ni reser med oss väljer ni själva vilka starttider ni vill ha på vilka banor, och vi bokar tiderna så nära era önskemål som möjligt.

Unik extra trygghet som ingår i priset

Unik extra trygghet som ingår i priset

Väljer ni att åka med oss kommer även resan med en inbakad trygghet och garanti som inte kan uppnås om ni skulle välja att boka varje del av semestern på egen hand, var för sig. När ni reser med oss på Birdie tar vi hand om alla bekvämligheter före, under och efter resan, så att ni kan koppla av på riktigt.

Det finns en anledning till att vi har en hög andel återkommande kunder; vi anstränger oss helt enkelt lite mer.