Tack för att du väljer att resa med oss på Birdie Golf Tours!
Det är viktigt att ni läser igenom bokningsreglerna, dels dem vi listat nedan men även de utökade i den bifogade pdf:en – läs den här.

Vid bekräftad bokning betalar du ditt boendealternativ. Har man valt någon tilläggstjänst betalas de när man checkar ut.
Man kan välja att betala ev tilläggstjänster via följande alternativ; den betalningslänk vi skickat, bankgiro, swish eller till den Birdie representant som finns på plats och ombesörjer betalningen tillsammans med resenärerna.
Vid ev avbokning, 35 dagar eller närmare avresedatum, är man skyldig att betala det totala priset för avsedd bokning.
Sker avbokningen efter bekräftad bokning men före 35 dagar innan avresa är man skyldig att betala de kostnader arrangören har till hotellet / resorten, för ev bokade tilläggstjänster samt en administrativ avgift.
Flyg bokas av kunden och ingår inte i några av våra resor.
Var noga med att se över ditt reseskydd via din hemförsäkring eller via en separat tecknad reseförsäkring.
Vid resor inom Europa, ta med ditt EU kort vid ev sjukdom.
Våra bokningsregler är lätta att förstå.
1. När du gör en resebokning accepterar och godkänner du våra regler för avbokning och utebliven ankomst.
2. Var noga när du läser igenom din bekräftelse så att allt stämmer enligt dina önskemål.
Det kan ibland finnas speciella regler; tex ålderskrav, icke avbokningsbara / extra tillägg för bokningar, transfer etc.
3. Om gemensam transfer är bokad är det ditt ansvar att passa de tider som meddelats. Missar man den gemensamma transfern får man boka egen transfer och stå för den kostnaden själv.
4. Lokala kostnader som tex turistskatt kan komma att tas ut och betalas direkt till hotellet.
5. Om kursen väsentligt ändras kommer en korrigering på priset att ske.
6. Birdie Golf Tours reserverar sig för tryckfel och för oförutsedda ändringar som ligger utanför vår kontroll såsom strejk, tidtabellsförändringar, försenat bagage och liknande händelser.
7. Det åligger dig som resenär att se till att ett fullgott försäkringsskydd finns. Har ni en hemförsäkring kan det vara en god idé att kolla på eventuella resetillägg via ditt försäkringsbolag.
8. Var noga med att ha ett giltigt avbeställningsskydd om du av någon anledning inte kan genomföra din resa, tex vid sjukdom, via er hemförsäkring, bank eller reseförsäkringsbolag.
9. Vid svenska arrangemang följer vi anläggningens bokningsvillkor. När du bokar ett evenemenag får du utförlig information om vilka bokningsvillkor som gäller och godkänner därmed anläggningens villkor.

Viktigt med tanke på Covid 19
Det är var och ens eget ansvar att se till att man uppfyller alla krav för inresa till destinationen.Nedan finns viktig information som du måste ta del av innan du reser.

Fyll i ett digitalt inreseformulär.
De flesta länder kräver att man fyller i ett inreseformulär. Observera att det kan finnas regler på hur nära inpå avresa som detta kan fyllas i. Det finns information och länk till formulär om detta både på Re-open EU och Sweden Abroad
Du ska även uppvisa ett giltigt covidbevis för resor till de flesta resor inom EUCovidbeviset kan innehålla intyg om vaccination, tillfrisknade och negativt PCR eller Antigen-test. Är man fullt vaccinerad så finns den informationen registrerad när du laddar ner ditt covidbevis på E-hälsomyndighetens hemsida. Är man inte vaccinerad är det troligt att man måste göra ett negativt PCR-test eller Antigen-test. Kontrollera att de som utför ditt PCR eller Antigen-test är knutna till E-hälsomyndigheten så att ditt resultat finns registrerat när du laddar ner ditt covidbevis. Det kan variera från land till land hur nära inpå dessa tester ska vara genomförda. Vissa länder godkänner även inresa om man har ett tillfrisknadebevis. Du skriver ut ditt covidbevis på E-hälsomyndighetens hemsida och man kan läsa sig till vilken typ av covidbevis som krävs på Re-open EU och Sweden Abroad.

Det är viktigt att ni besöker de sidor vi hänvisat till, förändringar sker löpande och ofta med mycket kort varsel. Vi vill minimera risken att information blir bakdaterad och felaktig. Det är också viktigt att belysa att det är kunden som i slutändan har ansvar att ha korrekta resehandlingar samt inresehandlingar till aktuell destination
Samma sak gäller för information på flygresan samt på destinationen. På Sweden Abroad och på flygbolagets hemsida finns viktig information att ta del av innan avresa.

Vi önskar er en riktigt trevlig resa.

– Re-open EU
– E-hälsomyndigheten
– Sweden Abroad
– Läs noga Birdie Golf Tours av- och ombokningsregler