Övriga temaresor

Det finns så otroligt mycket mer man kan göra på en golfresa än att ”bara” spela golf. Att kombinera med roliga tävlingar, utflykter till speciella platser, besök på vingårdar eller varför inte se en proffstävling på plats någonstans, förhöjer verkligen upplevelsen.

Här under övriga temaresor presenterar vi flera olika koncept för er som önskar mer än bara golf!


2022 erbjuder vi följande resor:

Golfkompisar på Valle del Este 6-13 april

Den här veckan spelar vi massor av golf, arrangerar en hel del tävlingar men ser också till att kvällarna är välplanerade och innehållsrika.
Man ska komma till middagen och veta att bordsplaceringen är klar. När middagen är slut väntar en trevlig stund i baren, ibland med en quiz eller dans.

För dig som söker fler Golfkompisar, du kanske är singel eller har en partner som inte spelar golf. Den här resan är perfekt för dig.
Mer information om resorten hittar du här

Tävlingsvecka för killar

Om du gillar att tävla, gärna på olika banor och i olika former, självklart i kombination med god mat och dryck, är det här veckan för dig.
Varje dag arrangeras olika tävlingar, både singelspel och lagspel. Vissa av dagarna spelar ni 18 hål, andra laddar ni om efter lunchen och spelar 9 till för de som önskar.

Mer information om resorten hittar du här