Golfresor till Spanien

Det finns många som anordnar golfresor till Spanien, men vi på Birdie Golf Tours kan Spanien på våra fem fingrar. Vi har sovit på hotellen vi rekommenderar, peggat upp på de högklassiga golfbanorna och ätit middag på de lokala krogarna.

Golfresor till Portugal

Låt oss på Birdie Golf Tours guida dig till de bästa golfbanorna, hotellen och upplevelserna i Portugal. Med 30 års erfarenhet av att arrangera golfresor till Algarvekusten och området runt Lissabon, så är Portugal såklart ett av våra starka kort.

Golfresor till Turkiet

Vill du uppleva golf i världsklass är Turkiet ett perfekt alternativ. Här kan du varva golfandet med sol, bad, hamam-spa-behandlingar och riktigt god mat. Ta sikte på Belek som är Turkiets golfresmål nummer ett och stoltserar med eleganta hotell och 14 golfbanor.

Golfresor till Estland

Estland är ett perfekt resmål för en långweekend med golf. Det är över lag hög standard på golfbanorna i Estland, trots det håller greenfeepriserna en rimlig nivå. Lägger man sedan till kostnader för hotell och mat får man oftast ett riktigt bra pris på paketen!