RESMÅL > PORTUGAL > HOTELL

För ett fulländat hotell på Algarvekusten är en egen golfbana ett måste! Dona Filipas egen bana är San Lorenzo, av tidningen Golf World rankad som en av Europas bästa banor.

Själva hotellet har allt du kan begära av ett hotell i den här klassen: bekväma rum i klassisk stil, fantastisk restaurang, poolområde, gym, tennisbanor, barn- och juniorklubb. Läget är svårslaget med både den härliga stranden och flera olika restauranger precis nedanför hotellet.

Golfen
San Lorenzo GC
18 vackra golfhål i den natursköna östra delen av Quinta do Lago, gränsande till våtmarkerna vid Ria Formosa med sina saltvattenlaguner. San Lorenzo har flera gånger utsetts till en av Europas bästa banor. En golfbana av toppklass som erbjuder en utmanande och omväxlande runda med böljande kullar kantade av pinjeträd, luriga bunkrar och en hel del vattenhinder längs er väg. Fairways har bermudagräs och håller normalt mycket fint skick året om. Par 72, 5837 m från gul tee.

Banan har samma ägare som Hotel Dona Filipa och vi kan erbjuda förmånliga hotellpaket med spel på San Lorenzo.

Antal rum: 154
Läge: 25 minuter från flygplatsen i Faro. Hotellet är beläget i det exklusiva området Vale do Lobo. 20 min från hamnstaden Vilamoura.
Faciliteter: Pool, tennis, gym, egen strand, vattensporter m.m.