RESMÅL > PORTUGAL > HOTELL

Praia Del Rey är en omtyckt femstjärnig anläggning belägen utefter den portugisiska sk silverkusten ca 1 timme norr om Lissabon. Hotellet består av 179 förstklassiga rum med enastående utsikt över havet och golfbanan.

Den tillhörande mästerskapsbanan Praia del Rey GC är en tilltalande utmaning för spelare på alla nivåer. Vill ni lägga in fler banor under veckan så finns Royal Obidos och Bom Sucesso inom 15 min från hotellet.

Här finns även lägenheter, townhouses och villor i olika storlekar för den som vill bo lite mer privat och priskänsligt. Passar även mycket bra för större sällskap och familjer. Lägenheterna är individuellt inredda men alla håller 4-stjärnig standard. Hör med oss om pris!

På Praia del Rey finns bra träningsområden med bla en range med grästee. Det finns en shuttle service på hotellet som tar er till golfklubben som ligger ca 5 min från hotellet. Hit arrangerar vi både golfresor och golfskolor och det är en av de destinationer som våra kunder återkommer till år efter år.

Antal rum: 179
Läge: 60 minuter från flygplatsen i Lissabon. 35 km till medeltidsbyn Obidos.
Faciliteter: Inom- och utomhuspool, bastu, biljard, tennis, gym, spa, sandstrand med stort utbud av vattensporter.