RESMÅL > PORTUGAL > HOTELL

Bara några minuters bilväg från de charmiga städerna Cascais och Estoril ligger Quinta da Marinha som är ett populärt hotell med tillhörande golfanläggning.

Hotellet är beläget mitt emellan Atlantens blåa hav och Sintrabergens gröna sluttningar. När Robert Trent Jones ritade banan i Quinta da Marinha kunde han på ett naturligt sätt lägga den i nord-sydlig riktning, ner mot och från havet. Hotellet och de 60 villor man också hyr ut ligger vackert inbäddade i denna natursköna och skyddade omgivning. Den vackra inredningen och vänliga servicen borgar för ett lyckat besök.

När inte golfen lockar kan du bada i utomhuspoolen, spela tennis på någon av de sex banorna, hyra cykel eller bara ta en promenad i naturskyddsområdet. För den hungrige finns det tre utmärkta restauranger med olika inriktning att välja på. Vill du ha variation i golfen så ligger Oitavos Dunes GC, som varit värd för Portugal Open 4 år, granne med hotellet.

Det som gör Quinta da Marinha till det perfekta weekendresmålet är både närheten till golfbanan och till den gemytliga staden Cascais, bara fem minuters bilresa bort. För den som vill besöka Portugals huvudstad under sin vistelse går pendeltåg från Cascais in till centrala Lissabon.

Antal rum: 200
Läge: 30 minuter från flygplatsen i Lissabon. 6,5 km till fiskebyn Cascais.
Faciliteter: Utomhuspool, bastu, turkiskt bad, inomhuspool, gym, massagerum, frisör, 6 tennisbanor, ridning, cyklar och motionsspår.