RESMÅL > PORTUGAL > HOTELL

Välkommen till läckra VidaMar Resort Hotel Algarve. Utsikten från denna golfresort är något alldeles unik – du har havet, golfbanan och en glittrande lagun i blickfånget.

Resorten ligger precis vid en gyllene och milslång strand – en trädäckad gångväg leder dig över sanddynerna och ut till stranden. Resorten är omgiven av Salgados-lagunen och det frodiga naturreservatet, där du kan se flamingos med ljusa plym. Det finns en elegant och modern finish på VidaMar Resort. När du anländer möts du av den vackra lobbyn med minimalistiskt stil, skyhöga tak och en neutral färgpalett.

Golfbanan
VidaMar Resort Hotel Algarve ligger precis vid Salgados Golf Course – en 18-håls golfbana. Denna golfbana är ett riktigt mästerverk där kommer väldigt nära naturen när du spelar. Golfbanan är anlagd mellan stranden i Salgados och naturreservatet Salgados-lagunen, där sanddyner möter det glimrande havet.

När du tar dig runt på golfbanan så hör du fågelkvitter från otaliga och flertalet exotiska fågelarter. Dessa spännande kvitter blandar sig med de mysiga ljuden av vågorna som rullar in mot stranden. Golfbanan är rätt platt, så vi rekommenderar att du går din golfrunda, så att du kan njuta av omgivningarna på bästa sätt.

Antal rum: 260 rum. Alla rum och sviter är rymliga och minimalistiskt inredda.
Läge: 60 minuter från flygplatsen i Faro. Hotellet är beläget vid Salgados-lagunen och har magisk utsikt över Atlanten.
Faciliteter: 70 meter lång utomhuspool, inomhuspooler, flertalet restauranger och barer, gym och spa.