RESMÅL > SPANIEN > HOTELL

Aldiana Club Costa del Sol (fd Aldiana Alcaidesa) är en all inclusive-resort väster om Estepona, belägen vid en lång naturlig strand. Här ingår heldagsgreenfee på de två utmanande banorna Alcaidesa Links och Alcaidesa Heathland, dit ni åker med hotellets fria shuttlebuss.

Aldiana är en tysk kedja av hotell som erbjuder ett populärt koncept med all inclusive och ett brett utbud av aktiviteter. Här är så klart golfen i fokus men även tennis, gym, gruppträning, cykling, kitesurfing och dykning mm erbjuds (kostnader kan tillkomma).

Hotellet består av charmiga trevåningsbyggnader, designade för att likna en andalusisk by med promenadvägar och grönskande planteringar. Rummen och sviterna renoverades 2018 och alla har balkong eller terrass. Sommartid är den självklara mittpunkten det inbjudande poolområdet. Fint spa med inomhuspool finns, här kan man också boka välgörande behandlingar (kostnad tillkommer).

Efter en dag på golfbanan slår man sig gärna ner med något gott att äta och dricka i en av hotellets restauranger, i all inclusive-konceptet ingår det mesta! Vill ni göra en utflykt ligger Gibraltar med den mäktiga klippan ca en halvtimmes bilresa bort.

Golfen 
Alcaidesa Links är en något kuperad seasidebana där det ibland rekommenderas att ta en golfbil då det är en bit att gå mellan hålen. Här finns raviner, en del dolda hål men trots en viss svårighet är den mycket populär hos golfarna, även dem med lite högre hcp. Vyerna över över Medelhavet och Gibraltar är fantastiska och ni kommer kunna njuta av en bana i härligt skick.

Alcaidesa Heathland är den nyare banan av dem två. Inte lika kuperad men även här kan det vara skönt med golfbil. Heathlands är känd för sitt fina skicka och snabba greener och är väl värd att spela flera gånger om.

Antal rum: 334
Läge: Ca 1,5 timme från Malagas flygplats. Ca 25 minuter till närmsta stad, Algeciras.
Faciliteter: Utomhuspool, spa med inomhuspool, gym, tennis, strand med beach club (öppen sommartid), gruppträning, bar, restauranger m.m. Fri shuttle varje halvtimme till golfbanorna.