RESMÅL > SPANIEN > HOTELL

Almenara Golf Resort är en oas i det för övrigt rätt hektiska Costa del Sol. Hotellet ligger i det exklusiva Sotograndeområdet, mitt i Almenaras golfbana och bara 500 meter från Valderrama. Hotellet har en klassisk spansk arkitektur, rummen är bekvämt inredda med naturliga material som ger en varm och genuin atmosfär. Superiorrummen har utsikt över trädgården, eller om ni väljer att bo i deluxerummen har ni utsikt över golfbanan.

Almenaras 27-hålsbana är designad av Dave Thomas. De tre 9-hålsslingorna sträcker sig genom ett spektakulärt landskap med två stora sjöar som omges av tallar och korkekar. Efter golfen kan du skämma bort dig själv i Sotograndes utsökta spa Elysium. Har får du en uppfriskande och avslappnande belöning för kropp och själ, hälsa och skönhet. Anläggningen har en härlig inomhuspool, bastu, jacuzzi, möjlighet att boka behandlingar och ett fint gym med professionella instruktörer.

Den trivsamma lobbyn har en avslappnad känsla och man sätter sig gärna en stund i baren med något att dricka i goda vänners lag. Hotellets restaurang erbjuder en varierad meny med både spanska och internationella rätter. Inom hotellområdet finns också (mot avgift) bland annat golfskola, tennisbanor, beach club (sommarsäsong) och fyra konferens- och mötessalar med en kapacitet på upp till 800 personer.

Almenara har 148 rum, juniorsviter och även ett par sviter med två sovrum. De generösa ytorna, närheten till golfen, hotellets välkomnande design och omgivningens naturliga skönhet gör Almenara till en härlig plats för golf och avkoppling.

Antal rum: 148
Läge: 1 timme från flygplatsen i Malaga. Ca 30 min till närmaste städer, Algeciras och Estepona.
Faciliteter: Inom- och utomhuspool, stor relaxavdelning, spa, gym, tennis, polo, strand med beach club, ridning, båtutflykter, bar, restauranger m.m.