RESMÅL > SPANIEN > HOTELL

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa är en 4-stjärnig anläggning beläget direkt vid golfbanan. Hotellet totalrenoverades 2018 och har en direkt närhet till havet.

Det finns 228 ljusa och fräscha rum, alla med balkong/terrass med utsikt över hotellets swimmingpool och golfbanan. Barcelo Costa Ballena är ett utpräglat golfhotell perfekt anpassat för en lyckad golfvistelse.

De stora panoramafönstren vetter mot golfbanan vilket skapar en härlig golfkänsla. Det är byggt i låga längorutmed hål 19 på golfbanan. Restaurangen på hotellet erbjuder lokala läckerheter blandat med inspiration från världens alla hörn.

Den här delen av landet präglas av det genuina Spanien och vi rekommenderar verkligen ett besök i Jerez de la Frontera. Här kan man njuta av shopping, mängder av tapasrestauranger och mysiga gränder.Ett annat tips är att besöka någon av de stora sherrybodegorna, ni befinner er ju trots allt i sherryns hemtrakter.

Golfen
Costa Ballena Ocean Golf Club är en helt komplett golfanläggning med en trevlig 27 håls bana samt en rolig korthålsbana. Allt är perfekt koncentrerat kring klubbhuset som har utsikt över havet och den enorma drivingrangen.

Golfbanan är en parkbana, vilket gör den lätt att gå. Alla tre slingor börjar runt klubbhuset, hål 1-18 är omväxlande, kantad av olivträd, palmer och med lite vattenhinder. Några av hålen spelas längs havet. Hål 19-27 är bredare och uppfattas som lite enklare.

Träningsområdena på Costa Ballena är verkligen något utöver det vanliga. Drivingrangen är vackert belägen med utsikt över havet, den trevliga korthålsbanan är perfekt såväl för nybörjaren som för den som vill vässa sitt närspel. Efter golfrundan njuter man så klart av något gott i glaset samtidigt som man ser ut över havet.Text om Costa Ballena

Antal rum: 228
Läge: 1 timme från flygplatsen.
Faciliteter: Inom- och utomhuspool, stor relaxavdelning, spa, gym, tennis, padel bar, restauranger m.m.