RESMÅL > SPANIEN > HOTELL

Ett fantastiskt femstjärnigt hotell med golfbanan precis utanför dörren. I absolut närhet finns de långgrunda stränderna och den charmiga staden Los Alcazares.

Mar Menor, det ”lilla” havet är en saltvattenlagun dit många reser för att njuta av det läkande och mineralrika vattnet. Hotellet har 64 välutrustade rum, ett avslappnande spa och en vänlig, välkomnande atmosfär.

På anläggningen finns ett flertal restauranger, en pub och en stor super mercado.

Golfen
I direkt anslutning till hotellet, ligger Mar Menor som är en härlig parkbana med 18-hål. Till resorten hör 2 andra banor; Saurines och Hacienda Riquelme.
Alla banor har olika karaktärer och svårighetsgrader men kännetecknas av Jack Nicklaus många bunkrar.

Mar Menor GNK Golf
En vacker, välskött parkbana som ligger direkt utanför dörren. Golfbanan löper genom resorten på ett inbjudande sätt och flera av utslagen har publik från någon av balkongerna.

Saurines Golf
Saurines är en riktigt ”ökenbana”. Hela upplevelsen känns spektakulär men är en fantastisk upplevelse. Som vanligt kännetecknas Nicklaus design av stora bunkrar som vaktar många av greenerna.

Hacienda Riquelme
Hacienda Riquelme räknas som en av de tuffaste, svårare banorna av de som ingår i konceptet. Banan har stora ondulerade greener och golfbanorna är alla olika i karaktären men har alla en otrolig design och högsta kvalitet och komplimenterar varandra väl.

Antal rum: 64
Läge: Ca 45 min från Alicante flygplats
Faciliteter: Inom- och utomhusool, restauranger, spa, tennisbana, fitnesscenter