RESMÅL > SPANIEN > HOTELL

Double Tree by Hilton La Torre är ett 5-stjärnigt hotell som äntligen har öppnat igen och blivit ett Hilton. Det första man ser genom fönstret när man kliver in genom dörrarna är den vackra golfbanan.

Resorten ligger ca 1 timme söder om Alicante flygplats. Området är stort, villor blandas med lägenheter och i mitten finns det stora hotellet med drygt 130 rum. Rummen känns stora och ljusa, en del med utsikt över golfbanan. På hotellet finns en mindre restaurang, en bar med barmeny och en lite större frukostrestaurang. På det lilla torget utanför finns fler restauranger och en bar.

Golfen
När du bor på La Torre kan du välja att spela på 3 olika golfbanor; resortens egen direkt utanför dörren, Riquelme eller den fantastiska El Valle. Alla tre golfbanor med olika karaktärer och svårighetsgrader, design Jack Nicklaus.

Alhama Signature GNK Golf
Det här är den banan som många av gästerna klassar som den absolut bästa. Här har Nickaus skapat ett riktigt mästerverk, banan är vacker, utmanande och riktigt rolig att spela. Ett tips, ta med den när du väljer några av banorna du vill spela!

La Torre Golf
Fin parkbana som bjuder på utmanande korthål. Generösa fairways med spännande placerade bunkrar och dammar.


Hacienda Riquelme
Hacienda Riquelme räknas som en av de tuffaste, svårare banorna av de som ingår i konceptet. Banan har stora ondulerade greener och golfbanorna är alla olika i karaktären men har alla en otrolig design och högsta kvalitet och komplimenterar varandra väl.

Antal rum: 133
Läge: Ca 1 timme från flygplatsen
Faciliteter: Hotellet har egen restaurang och trevlig bar. Inom området finns ett par andra restauranger, bl a en italiensk. Spa, inom och utomhus pool. Bekvämt gångavstånd till golfbanan.