RESMÅL > SPANIEN > HOTELL

Med ett svårslaget läge, precis intill Rio Real Golf, med havet inpå och med bara fem minuters bilresa till trendiga Marbella har Rio Real det mesta man kan önska sig för en behaglig golfsemester.

Det välkomnande botiquehotellet har endast 30 rum och sviter, alla mycket rymliga och med balkonger som blickar ut över banan. Här finns också träningsområden, både driving range, närspel och puttning.

En kort taxiresa tar er till gamla stan i Marbella där Apelsintorget är stadens hjärta. Här pågår alltid ett myllrande folkliv och restauranger och barer står redo att välkomna er med såväl lokala som internationella menyer. Det går även att kombinera golfen på ”hemmabanan” med spel på några av de andra oräkneliga banorna längs Costa del Sol.

Golfen
Endast fem minuter från kärnan av Marbella finner ni Rio Real Golf. Längs med banan finns den integrerade floden Rio Real, vilket gett upphov till banans namn. Floden följer hålen till dess den når Medelhavet, vilken ger området ett sådant klimat att den kan spelas året om. Med sina par 72 mäter banan 6003 m från gul och 5282 m från röd. Banan kan uppfattas som ganska lång och smal, men var inte rädd för ett dåligt slag. På denna bana behöver inte det betyda att din score går förlorad.

Många anser att det är en spektakulär bana; både för sin layout och för sin stil. Längst med banan möts spelare av många olika sorters träd som gör det till en upplevelse oavsett om ni promenerar eller väljer att ha en golfbil. Rio Real passar för de flesta spelarna oavsett handicap och är definitivt värt ett besök vid en golfresa i Marbella!

Antal rum: 30
Läge: 40 minuter från flygplatsen i Malaga. 6 km till närmaste stad, Marbella.
Faciliteter: Fritt Wi-fi i alla rum, massage, pool, tennis.