RESMÅL > SPANIEN > HOTELL

Upptäck Mar Menor:s lägenheter – stora välutrustade, fyrstjärniga lägenheter med balkong eller uteplats, många med utsikt över golfbanan.

Till klubbhuset, hotellet och restaurangerna är det en kortare promenad (avståndet kan variera lite beroende på var i området man bor) Lägenheterna har mellan ett och tre sovrum.

De lägenheter som har fler än ett sovrum har två badrum. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med utgång till balkongen/uteplatsen. Köket är fullt utrustad, dock finns ej diskmaskin. Städning en gång per vecka ingår.

Golfen
I direkt anslutning till The Residences Mar Menor ligger Mar Menor som är en härlig parkbana med 18-hål. Till resorten hör 5 andra banor; Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature Course. Alla banor har olika karaktärer och svårighetsgrader men kännetecknas av Jack Niclaus många bunkrar.

Mar Menor GNK Golf
En vacker, välskött parkbana som ligger direkt utanför dörren. Golfbanan löpet genom resorten på ett inbjudande sätt och flera av utslagen har publik från någon av balkongerna.

Alhama Signature GNK Golf
Det här är den banan som många av gästerna klassar som den absolut bästa. Här har Nickaus skapat ett riktigt mästerverk, banan är vacker, utmanande och riktigt rolig att spela. Ett tips, ta med den när du väljer några av banorna du vill spela!

La Torre Golf
Fin parkbana som bjuder på utmanande korthål. Generösa fairways med spännande placerade bunkrar och dammar.

Saurines Golf
Saurines är en riktigt ”ökenbana”. Hela upplevelsen känns spektakulär men är en fantastisk upplevelse. Som vanligt kännetecknas Nicklaus design av stora bunkrar som vaktar många av greenerna.

Hacienda Riquelme
Hacienda Riquelme räknas som en av de tuffaste, svårare banorna av de som ingår i konceptet. Banan har stora ondulerade greener och golfbanorna är alla olika i karaktären men har alla en otrolig design och högsta kvalitet och komplimenterar varandra väl.

Antal rum: Resorten har ett stort antal lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum.
Läge: Ca 45 minuter från Alicante flygplats