RESMÅL > SPANIEN > HOTELL

Ca. 2 timmar söder om Alicante hittar du härliga Valle del Este. Det är en komplett resort där golfbanan ligger alldeles utanför dörren. Hotellet är fyrstjärnigt och håller en bra standard. Bara några meter från hotellet finns ett litet torg med en härlig engelsk pub, en spansk tapasrestaurang och en minimarket där du kan handla det viktigaste.

Golfbanan
På Valle del Este kan du njuta av din favoritsport i ett vackert landskap. Valle del Este golfbana designade av Jose Canales år 2003, den är harmoniskt integrerad i det subtropiska landskapet,  alla 18 hål är väldigt olika vilket gör golfbanan spännande att spela.

Hotell
Valle del Este är ett 4-fyrstjärnigt hotell med golfbana och träningsområde precis utanför dörren. Hotellet har rymliga och stilfulla rum med bland annat kabel-TV, free wifi mm. Det finns även gym, bastu, pool (ej uppvärmd), och 4 tennisbanor.

Antal rum: 142
Läge: Ca. 2 timmar söder om Alicante
Faciliteter: Bara några meter från hotellet finns ett litet torg med en härlig engelsk pub, en spansk tapasrestaurang och en minimarket där du kan handla det viktigaste.