RESMÅL > TURKIET > HOTELL

Hela anläggningen känns modern och fräsch. Hotellet passar alla som har krav på sitt boende och vill ha en bekväm semester. Hotellet har ett stort spa där man gärna unnar sig några behandlingar.

Här finns även flera barer, café och restauranger, varav en större bufférestaurang (ingår i priset) och flera a la carte restauranger (tillägg ca euro 10). Hotellet har ett stort utbud av faciliteter, bl a. gym, aerobics, bordtennis, tennisbanor, badminton, biljardsalong och bowling.

Det finns även en inomhuspool (uppvärmd vintertid). I spa-avdelningen finns bl a pool, gym, bastu och hamam, som ingår i priset.

Golfen
Faldo Course

Den stora anläggningen Cornelia har invid hotellkomplexet en 27-hålsbana som har varit en favorit bland Beleks gäster ända sen dess öppning år 2006. Visste ni att det bara tog nio månader att bygga de första 18 hålen? Banan kan numera delas in i tre stycken niohålsslingor vilka heter King, Queen och Prince, och därför kan spelare på alla nivåer bli prövade av slingornas olika utmaningar. Trots banans unga år så är det en av de absolut bästa i området redan några månader efter öppningen. Banan passar perfekt för medelgolfaren och höghandikapparen. Ett mycket populärt resmål för golfresan.

Vad som kanske hörs på banans namn så är designern den legendariske Nick Faldo. Den är i mycket gott skick året runt och har stått värd för flertalet internationella tävlingar. Hålen är tämligen korta. På Faldo gäller det istället att spela taktiskt och försöka placera slagen och undvika de hinder som finns utmed banan. Många av fairways är smala och det är viktigt att hålla bollen på fairway för att undvika hindren runt om. Kännetecknen är därtill att det finns många dog-legs som gör banan ännu mer spännande. Spelare på alla nivåer finner Faldo underhållande och är för många något beroendeframkallande, så det kan bli fler än ett besök.

Antal rum: 520
Läge: Avstånd till Antalya flygplats 30 minuter
Faciliteter: Stora och ljusa inredda rum. Standardrum, ca 42-50 kvm. Rum med havsutsikt (att föredra) eller utsikt över landskapet. Alla rum har liten sittgrupp, minibar (läsk & öl ingår), vattenkokare med te- & kaffetillbehör, telefon, satellit-tv, heltäckningsmatta och balkong. Badrummen har badkar, duschkabin och hårtork.

Prisexempel: Veckoresa från 8 195 kr per person 7 nätter del i dubbelrum, all inklusive, transfer och heldagsgreenfee. Flyg tillkommer